kanka benle uzerindeki tozu aldım klavyeyi de silerken tırnağım v tuşuna takıldı ve çatladı v tuşuMerakımdan soruyorum, nasıl oldu dostum?
Canım yandı.kanka benle uzerindeki tozu aldım klavyeyi de silerken tırnağım v tuşuna takıldı ve çatladı v tuşu((((((((
V tuşu çatladıysa sorun yok maksimum 10 TL masrafı vardır.kanka benle uzerindeki tozu aldım klavyeyi de silerken tırnağım v tuşuna takıldı ve çatladı v tuşu((((((((
Canım yandı.![]()
Orijinalden şaşma dostum, bir servisi arayıp görüş istersen.ya şimdi bunlardan bır tane alıp v tuşunu sökebiliyor muyuz acabba. Yerine gidip sormak lazım baya pahalıymış
kanka ama tek tuş satanı bulamıyorum ki 50 lira olsa da veririm onemli olan o v tusunu bulmak yanlıs mıyımV tuşu çatladıysa sorun yok maksimum 10 TL masrafı vardır.
o da dogru derim boyle boyle elinizde varsa gelip aliyimOrijinalden şaşma dostum, bir servisi arayıp görüş istersen.
Valla birader, yardımcı olacaklarını sanıyorum ama sadece bir zandan ibaret.o da dogru derim boyle boyle elinizde varsa gelip aliyim
AhahhahahhaV tuşu çatladıysa sorun yok maksimum 10 TL masrafı vardır.
ürünü yurt dısından aldım kanka malesef turkıye garantisi yok. bi sekilde bulmaya calısıcamServise götürürsen hallederler belki ücret vb ile almazlar.