TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
arkadaşlar şu soruyu çözebilcek var mı kafam o kadar dağınık ki 1 saattir çözemedim detaylı yazarsanız sevinirim
kanka e ödeve atamıyom hata veriyor bende o yüzden attım burayaE ödeve atsana bunu. Forumda cevap verirler diye her soruyu buraya sormayın.
pi kaç oalrak alınıcak belirtmişmi ? belirmediyse 3 veya 3.14 olarak alıp yap.kanka e ödeve atamıyom hata veriyor bende o yüzden attım buraya
Pi 180 derece cinsinden alinirpi kaç oalrak alınıcak belirtmişmi ? belirmediyse 3 veya 3.14 olarak alıp yap.
en son10. sınıfta mat gördüm biz işlemleri 3 ile yapıyorduk sözelciyim fakat bu şekilde olduğunu bilmiyordum :/Pi 180 derece cinsinden alinir
kanka ordan cevap çıkmıyo işte benimde kafam karıştı 3.bölgede cos - olmazmı onlarıda katıyorum yoksa benim kafammı çok karışık anlamıyorum ya5. 12 . 13 üçgenini çiz tanjant 3.bolgede artı o yüzden direk alacaksın( 12/13)+(5/13*12/5) cevap bu
Tan 5/12 x 270 ile 180 arasındaarkadaşlar şu soruyu çözebilcek var mı kafam o kadar dağınık ki 1 saattir çözemedim detaylı yazarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle