Varmış ztn hocamPardon cevap cos 3.bolgede eksi olur (-12/13)+ -(5/13*12/5)
1.55 var mı cevaplarda 1.54 de olabilir yuvarladım.kanka ordan cevap çıkmıyo işte benimde kafam karıştı 3.bölgede cos - olmazmı onlarıda katıyorum yoksa benim kafammı çok karışık anlamıyorum ya
Aynen duzelltim baya oldu üni türev integral onlarla uğraşıyoruz unutmuşumkanka ordan cevap çıkmıyo işte benimde kafam karıştı 3.bölgede cos - olmazmı onlarıda katıyorum yoksa benim kafammı çok karışık anlamıyorum ya
1.55 olması lazım öyle buldum. Çözümü varsa bak hata yaptıysam hiç atıp kafanı karıştırmayım.arkadaşlar şu soruyu çözebilcek var mı kafam o kadar dağınık ki 1 saattir çözemedim detaylı yazarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
hocam trigonometride pi =180pi kaç oalrak alınıcak belirtmişmi ? belirmediyse 3 veya 3.14 olarak alıp yap.
Hocam cevap ne?arkadaşlar şu soruyu çözebilcek var mı kafam o kadar dağınık ki 1 saattir çözemedim detaylı yazarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
inan şuan sözelciyim ondanmı kaynaklı hiç hatırlamıyorum .hocam trigonometride pi =180
evet soru böyle çıkıyo sanırım cevap anahtarı yok hocama sordum çözerse cevapı atıcam bu kadar kişi soruya kalkıştınız allah razı olsun sizden beylerAlıntıyı görüntüle
Böyle bir şey çıktı
Ne demek hocam.evet soru böyle çıkıyo sanırım cevap anahtarı yok hocama sordum çözerse cevapı atıcam bu kadar kişi soruya kalkıştınız allah razı olsun sizden beyler
evet abi matematik hocam fenerli sanırım bir baktı çıktıNe demek hocam.
Ne zaman lazım olursa özele de yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
olum bunu mu yapıcam onu mu yapıcam hoca cevap bile vermiyoki nasıl çözcem ben bunu neyse sınavda her 2 yoluda yapıyım bari