Rx 560 oyun oynarken donuyor

ssd yeni aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bazen aynı bu sorun olduğunda amd wattman ayarları sıfırlandı diyordu şimdi öyle değil
ram de sorun olsa mavi ekran verir, psu da olsa patlar ya da çalıştırmaz anakart arızası olsa pc çalışmaz ssd yeni ekran kartında sorun yok geriye monitör ve işlemci kaldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: wien
demin csgo da art arda 5 kere oldu bu sorun ekran gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor ve her seferinde reset atmam gerekiyor ve bu sorun yaşandığında ekran kartlarının fanları dönüp duruyordu

Dostlar şimdi bu sorun hep olmaya devam etti 5 dk bir fln sonra gittim farklı bir monitör bağladım herhangi bir sorun olmadı galiba sorunu buldum sorun monitör ile alakalı monitörüm asus 21.5 inc 75 hz 1 ms bir monitor

Dostlar şimdi bu sorun hep olmaya devam etti 5 dk bir fln sonra gittim farklı bir monitör bağladım herhangi bir sorun olmadı galiba sorunu buldum sorun monitör ile alakalı monitörüm asus 21.5 inc 75 hz 1 ms bir monitor
Ben diyecektim kanka bileşenlerde bu soruna rastlanmıyor :D.

Driveri sil yeniden yukle en sonkini yada termal macun yenile
fatih mehmet donanım arşivi foruma giriyor vlog
ğ
1613935980103.png

ddu ile sürücüyü silip tekrar yükler misin bazı ekran kartı arızalarında driver kurunca kasma yaşatıyor eski sürümleri deneyebilirsin mesela

Farklı bir ram dene ilk önce sonra psu deneme imkanın varsa pdu dene bişry demek çok zor işlemcide de sorun olabilir
yeni psu almıstım ve durum devam ediyor
neyse artık tüm parçaları değiştire değiştire gidicem internette ve yabancı forumlardada bunun tam bir çözümü yok

Yaklaşık 12 Saat boyunca Furmark ve Prime95 testi yaptım mem86 testi de yaptım herhangi bir sorun çıkmadı galiba sıkıntı monitörümde

Geri