- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,341
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana Bluetooth kulaklık ses 1 tık yetiyorKanka Bluetooth kulaklık olduğu için sesi aşırı fazla değil o yüzden fullüyorum.
Bana Bluetooth kulaklık ses 1 tık yetiyorKanka Bluetooth kulaklık olduğu için sesi aşırı fazla değil o yüzden fullüyorum.
Tenekekafalar'a bakabilirsinSesi fulleme kulakların lazım olacak![]()
ne olduğu bilinmeyen kanal youtube videoları da çok güzelBöyle çok küfür etmesin. Şimdi buraya ne yazmam gerek onu da bilmiyorum![]()
Yani kısıkta da duyabiliyorum ama sarmıyoBana Bluetooth kulaklık ses 1 tık yetiyorSamsung gücü
![]()
https://www.twitch.tv/wineistBöyle çok küfür etmesin. Şimdi buraya ne yazmam gerek onu da bilmiyorum![]()
Sohet yok herhangiibi bir şey açıyor sonrasında gülüyor chatde random atıyoKendine müzisyen nasıl ?
Lol oynuyorsan elwind ve lars eğlenceliBöyle çok küfür etmesin. Şimdi buraya ne yazmam gerek onu da bilmiyorum![]()
İsmin HayriPatır olsaydı sana hak verirdim.WTCN izle. Ferit'in küfür ettiğini hiç duymadım.
Şaka bir yana Pqueen izleyebilirsin bir yerden sonra gobit olmak sarıyo.
dostum bence yayıncı izlemek zevk vermiyor yaBöyle çok küfür etmesin. Şimdi buraya ne yazmam gerek onu da bilmiyorum![]()
sıvıKendine müzisyen nasıl ?
İsmin HayriPatır olsaydı sana hak verirdim.
Napim dediğini duyabiliyorum![]()
lol seviyosan naru ve dora adamdırBöyle çok küfür etmesin. Şimdi buraya ne yazmam gerek onu da bilmiyorum![]()
Sevmem, yinede teşekürler.lol seviyosan naru ve dora adamdır