EmrCPR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 774
He bak iptal oldu şimdi hemen iptal ettiler.erteleme diğil iptal istiyorduk biz
He bak iptal oldu şimdi hemen iptal ettiler.erteleme diğil iptal istiyorduk biz
Onların yerine öğrenciler çıkıyor ama yetmiyorBence asıl sorun ebeveynlerin buna karşı çıkmaması.
Anlamadığım nokta ortaokullar sınav olmazken neden liseler oluyor?Bizim takvimler belli oldu artık dönmeyecekler gibi. İşin ders durumu bence çok kolay 1 Kasıma kadar olan konular çok basit 1 haftada eminim telafi edilir. En azından emek verirseniz edilir fonksiyonlar yok matematikte. İşin sağlık durumu sıkıntılı yaklaşık 5m liseli var virüs vurursa geride dönülmez o noktadan.
Bu düşünceden çıkmanı öneririm.Yok ya onları ne olur ne olmaz diye çalışıyordum öncededn beri, fizik ve coğrafya yarım yamalak biliyorum, kalmazsam iyi.![]()
Binlerce ebeveyn CİMER'e dilekçeyle şikayet verse erteleme veya iptal olur. Devlete verilen her dilekçeye cevap verilmek zorunda ve çoğunluk her zaman kazanır ki ebeveynlerin oy verdiğini de düşünürsekOnların yerine öğrenciler çıkıyor ama yetmiyor![]()
Erdem, kalmazsak iyi kardeşim.Bu düşünceden çıkmanı öneririm.
Kalmazsam iyi diye bir şey yoktur.
Kalmıyacağım de.
Kendine güven ve şimdiden çalışmaya başla.
Ne kadar erken o kadar iyi.
Zaten Kasım ayına kadar olan konular sorulacak.
Kaçıncı sınıfsın?
Ziya Selçuk: ne bilmAnlamadığım nokta ortaokullar sınav olmazken neden liseler oluyor?
Binlerce ebeveyn CİMER'e dilekçeyle şikayet verse erteleme veya iptal olur. Devlete verilen her dilekçeye cevap verilmek zorunda ve çoğunluk her zaman kazanır ki ebeveynlerin oy verdiğini de düşünürsek![]()
Yahu anaokulları için o kadar veli açılsın açılsın dedi 30K vaka varken açtılar, oyuncak gibi oynuyorlar artık her şey olabilir.Onların yerine öğrenciler çıkıyor ama yetmiyor![]()
Hea öyle kafa.esdiZiya Selçuk: ne bilm
Ziya Selçuk: ne bilm
Anca Cumhurbaşkanının el atması gerek. Belki duyar.Yahu anaokulları için o kadar veli açılsın açılsın dedi 30K vaka varken açtılar, oyuncak gibi oynuyorlar artık her şey olabilir.
Vallahi şahsen ben 8.sınıfım rahatım sadece lgs var bu seneAnlamadığım nokta ortaokullar sınav olmazken neden liseler oluyor?
Bilim kurulu ne zaman toplanıyor?Anca Cumhurbaşkanının el atması gerek. Belki duyar.
Bugün 17.00'da.Bilim kurulu ne zaman toplanıyor?