_ByYuSuF06_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
Sistem şu şekilde arkadaşlar İntel pentium e5500 2.80 2 çekirdek 2 gb DDR 3 800 mhz ram Ecs g41 tr-3 anakart G41 express chipset dahili ekran kartı windows 7 kurulu
Ekran kartı yoksa ve apu değilse zor dpstumSistem şu şekilde arkadaşlar İntel pentium e5500 2.80 2 çekirdek 2 gb DDR 3 800 mhz ram Ecs g41 tr-3 anakart G41 express chipset dahili ekran kartı windows 7 kurulu
hocam kaldırmaz kaldırsa bile kanser olursunuzSistem şu şekilde arkadaşlar İntel pentium e5500 2.80 2 çekirdek 2 gb DDR 3 800 mhz ram Ecs g41 tr-3 anakart G41 express chipset dahili ekran kartı windows 7 kurulu
kaç gb biliyor musunuz birde fps aşırı düşmesin 40-50 yeter en düşük grafiklerde oynayacağımBedava bir oyun zaten, indirip deneyebilirsin.
2 GB RAM'den dolayı oynayamayabilirsin.
9-10 GB arası bir şey diye hatırlıyorum. Arayüz 2 GB falan, arayüz içerisinde indirme de 7-8 GB olması lazım.kaç gb biliyor musunuz birde fps aşırı düşmesin 40-50 yeter en düşük grafiklerde oynayacağım
İnternete yazık Kasacak gibi9-10 GB arası bir şey diye hatırlıyorum.
hocam ciddi olamazsiniz 25 fpsyi zor görürsunuzkaç gb biliyor musunuz birde fps aşırı düşmesin 40-50 yeter en düşük grafiklerde oynayacağım
9 du galiba ama emin değilim o şey fark etmez ya9-10 GB arası bir şey diye hatırlıyorum. Arayüz 2 GB falan, arayüz içerisinde indirme de 7-8 GB olması lazım.
windows 7 yim ondan dolayı minik bi umut ama kaybettimhocam ciddi olamazsiniz 25 fpsyi zor görürsunuz
hocam biraz araştırıp config bulursanız 50 fps görürsünüz benim eskiden sizin gibi pc vardı config bulup 60 fpsye cikartmistim ama her güncelleme sonrası gidiyor configwindows 7 yim ondan dolayı minik bi umut ama kaybettim![]()
Hocam indir dene. Bedava oyun zaten. 9-10 GB o kadar vaktini çalmaz 8 Mbps bir internetle bile 2.5-3 saatte indirirsin.windows 7 yim ondan dolayı minik bi umut ama kaybettim![]()
hocam internet 15 mbps fakat tek sıkıntım vakit yok zaten günlük max .1.5 saat takılıyorum imkanı yok indirmeminHocam indir dene. Bedava oyun zaten. 9-10 GB o kadar vaktini çalmaz 8 Mbps bir internetle bile 2.5-3 saatte indirirsin.
sizin öneriniz var mı uygulayacağımhocam biraz araştırıp config bulursanız 50 fps görürsünüz benim eskiden sizin gibi pc vardı config bulup 60 fpsye cikartmistim ama her güncelleme sonrası gidiyor config