Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
İşte buuuuuuBugün hiç beklenmedik kadar geri çekildi. 1650$ seviyelerinde seyrediyor şu an. Sizce ne olur ilerleyen vakitlerde? (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
İşte buuuuuuBugün hiç beklenmedik kadar geri çekildi. 1650$ seviyelerinde seyrediyor şu an. Sizce ne olur ilerleyen vakitlerde? (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
ONT'de düştü, keşke yüksekken satsaydım. (YTD yazayım da dava yemeyeyim)Bugün hiç beklenmedik kadar geri çekildi. 1650$ seviyelerinde seyrediyor şu an. Sizce ne olur ilerleyen vakitlerde? (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
ONS derken?Ons yükseliyor şimdi ben de düşükten sattım maalesef. (YTD)
Bu kadar yükselmişken düşüş yapması biraz değişik muhtemelen son alım fırsatlarını veriyorPiyasa çökmüş beyler geçmiş olsun. XDD
Alıntıyı görüntüle
Beter olsunlar!ETH kazanlar için kötü oldu.![]()
Ripple'ın davası var. Onun muhabbetine artıyor sanırım. Türkiye saati ile 21:00'da olması gerek. Canlı izleneceğini sanmam ama haberi okumak mümkün.Ripple da çıkmış acaba ilgisi olabilir mi?
An itibariyle 1730 topladı biraz.Bugün hiç beklenmedik kadar geri çekildi. 1650$ seviyelerinde seyrediyor şu an. Sizce ne olur ilerleyen vakitlerde? (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)