Neler Yeni

Ethereum sert düştü!

MR. Salieri

80+ Bronze
İnşallah yükselirde ekran kartsız kalırsın. İnsanlar bu iş için borç çekiyor.
Aynen taş falan taşıyorlar kanka böyle çok emek çekiyorlar, sistemi kuruyorlar ellerinde puro ETH' kazalım yükselsin kazanalım diye bekliyorlar.Emek yok saygı duymuyorum düşücek ellerinde kalıcak.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynen taş falan taşıyorlar kanka böyle çok emek çekiyorlar, sistemi kuruyorlar ellerinde puro ETH' kazalım yükselsin kazanalım diye bekliyorlar.Emek yok saygı duymuyorum düşücek ellerinde kalıcak.
O kartlara bakmak, düzenli kontrol etmek, onları PARAYLA satın almak gibi şeyleri yapıyolar. Senin gibi yatmıyolar. Bu işin zorluğunu bilmeden konuşmayın. Şuan düşen eth yarın görüşürüz.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
:whistle: TO ETH
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes kendi durumuna göre ister pc toplayacak kişi TL nin değerlenmesini
Fakat dolar veya euroya yatırım yapan ise TL nin değer kaybetmesini ister.
Haklısın ya ben altına basmıştım parayı 1.5k tlden fazla zararım olmuştu o zaman yükselsin diye bakıyordum(ytd)

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
ABD hazine bakanlığı, yine kripto paralara "Balon" yorumu yaptığı için bu kadar sert düşüş yaşadı. Böyle bir düşüş gelicekti ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.

Bitcoin tutucularından nasıl bir tepki gelicek onu görücez. 1-2 gün içerisinde piyasa asıl şeklini alır. Şimdi büyük ihtimalle zengin kişiler ucuzdan alıp tutmaya başlayacak ve belki de fiyatlar tekrar stabil haline gelicek.

Olay tamamen Bitcoin'in bu ağır darbeden sonra belini ne kadar hızlı doğrultabileceği...
Hızlıca doğrultabilirse kimse durduramaz bir sonraki çıkış hızını.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ABD hazine bakanlığı, yine kripto paralara "Balon" yorumu yaptığı için bu kadar sert düşüş yaşadı. Böyle bir düşüş gelicekti ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.

Bitcoin tutucularından nasıl bir tepki gelicek onu görücez. 1-2 gün içerisinde piyasa asıl şeklini alır. Şimdi büyük ihtimalle zengin kişiler ucuzdan alıp tutmaya başlayacak ve belki de fiyatlar tekrar stabil haline gelicek.

Olay tamamen Bitcoin'in bu ağır darbeden sonra belini ne kadar hızlı doğrultabileceği...
Hızlıca doğrultabilirse kimse durduramaz bir sonraki çıkış hızını.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!
Vaybe adamlar bir sözle borsayı yönlendiriyor bizde bir sözümüzle taş kıpırdatamıyoruz.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Vaybe adamlar bir sözle borsayı yönlendiriyor bizde bir sözümüzle taş kıpırdatamıyoruz.
Dünyada ticaret dolar ile döndüğü için, ve ABD'de bu paranın sahibi olduğu için yerini Bitcoin'e kaptırmak istemez. Bu açıklamalar da bu yüzden yaptırılıyor.

Batın inşallah hiç çıkmayacak şekilde
......... kıt kardeşim mining mi yapıyorum ben önce bir sorsam sen yapıyormusun diye ayrıca her mining yapan kötü olmuyor belki kendi sistemimle tek kartta yapıyorum ayrıca karşındaki insan tüm stokları bitirse bile ona batın demek insanlıktan değil

Top Bottom