Kilo alamama sorunu !!!

war20anty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.

Metabolizma hızlı olunca zayıf olman normal aynı sorunu bende yaşıyorum fitnesse gidersen düzelecektir ve metabolizmanın hızlı olması spor için iyi oluyor sanırım

Değil mi ? Millet kilo vermek için ne paralar harcıyorlar ben kilo almak için uğraşıyorum.
Gene de ağır bişiler yeme
Sağlık sonuçta
Bol bol doyurucu şeyler ye
Tabi durumun avantajını da çıkar ara sıra :)

Doktora gittim aynen böyle dedi. Vücuda zorla kilo aldırma demekki istemiyor zorlama dedi. Ama vücudum niye istemiyor onu anlamıyorum ideal kilom 73 ama vücudum istemiyor. Şunu söyleyebilirim ama çok aktifimdir yani hiç yorulmam zayıf olduğum halde diriyimdir.

Vücuduna yağlı veya şeker değil, karbonhidrat girerse kilo alırsın. Olabildiğince karbonhidrata aban, alacaksın zaten

Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.
Bazıların sindirim sisteminde kurt olduğu için kilo alma problemi oluyor doktora gidin. Yoksa eğer yaktığınızdan çok yediğinizde kilo alacaksınız elbet. Bir de tam ergenlik çağındasınız metabolizmanız hızlı :)

Vücuduna yağlı veya şeker değil, karbonhidrat girerse kilo alırsın. Olabildiğince karbonhidrata aban, alacaksın zaten
Her gün kahvaltıda çikolatalı ekmek, reçel, yemekten bıktım dostum. Bunlar karbonhidrata giriyor mu ? Yani benim bildiğim kadarıyla giriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
yaş olmuş 25 1,70 felan boyum boyumu uzatabilirmiyim bu saatten sonra .s

aynı sıkıntı bendede vardı cicibebe ye ben öylke 5 kilo aldım

Her gün kahvaltıda çikolatalı ekmek, reçel, yemekten bıktım dostum. Bunlar karbonhidrata giriyor mu ? Yani benim bildiğim kadarıyla giriyor.
Pilav ve makarna ye akşamları. Ben de seninle aynı durumdayım. Düzenli spor yapıyorum ve günlük kalori ihtiyacıma göre besleniyorum. Her akşam makarna/pilav +tavuk yiyorum. Karbonhidrat ve protein eksiğim kapanıyor. Emin ol işine yarayacak. Kendine bir liste hazırla bence günlük ihtiyaçlarına göre :)

Reçel şekere giriyor galiba çikolata ekmek bilmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her gün kahvaltıda ekmek yağlaya yağlaya 13 yaş 65 kilo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,121
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri