Neler Yeni

Kilo alamama sorunu !!!

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.
geçe 4.00 te makarna yada noodle yemeyide test edebilirsin

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Her gün kahvaltıda çikolatalı ekmek, reçel, yemekten bıktım dostum. Bunlar karbonhidrata giriyor mu ? Yani benim bildiğim kadarıyla giriyor.
Çikolata gibi yiyecekler ani enerji patlaması yaratır ve enerjin en yüksek seviyeye geldikten sonra ise yavaşlarsın yorulursun patlama yaşarken de zaten yağ kaybedersin diye düşünüyorum

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Her ne yaptıysam kilo alamıyorum hormonlu yağlı yiyecekler yesem bile alamıyorum tabii ki yaşım ilerledikçe illaki alıyorumdur ama boyuma göre orantılı değil. Yaş 17 Boyum 1.85 Kilom 55-60. İdeal kilom ise 73 84 hesaplanıyor boyuma göre. Fitness'a gitsem alırım diye düşünüyorum abimde aynı şekilde almıştı. Bu bir hastalık mı yoksa vücudum kilo mu istemiyor yani ihtiyaç mı duymuyor? İnternette bulamadım fazla sorularımın cevaplarını.
Başlığı görünce ortaokuldaki bir arkadaşımı hatırladım.

Okulda yemekhanede yiyorduk öğle yemeğini, çocuk makarna olduğu günler en az 8 normal tabak boyutunda tabağı doldurup yerdi, gram kilo almazdı.
Hatta bir sefer, beden eğitimi dersi vardı yemekten sonra, yiyip aşağı beden salonuna indik, inerken 60 kiloyum mu ne demişti. 57 kilo çıktı :D

war20anty

80+ Bronze
Düzenli muayene olurum kalp beyin göz takıntılı insanımdır sağlığıma fazla dikkat ederim. Göğsüm ağrısa kalp krizi geçiriyorum sanarım anneme babama söylerim bir şey olursa diye onlarda bir şey olmaz der yatıştırır şimdiye kadar bir şey olmadı :)

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bana sor onu.
Yaş 16 190 cm 65 Kg en son idi. Baya zayıfladım.
Vücudum dinçte değil.

war20anty

80+ Bronze
Ama bir keresinde B12 vitamini az olduğu için vücudumda takviye almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom