Neler Yeni

HepsiJet Kargo

Ferhatc

80+
Reaksiyon skoru
117
Hepsiburada. Com dan Monitor sipariş verdim
Ve ürün bugün kargolanmiş buraya kadar güzel ama hepsiJet hakkında yorumları okudum biraz tırstım ya kargom gelmezse bugün kargolandi diye haber geldi ama

Hepsiburada. Com dan Monitor sipariş verdim
Ve ürün bugün kargolanmiş buraya kadar güzel ama hepsiJet hakkında yorumları okudum biraz tırstım ya kargom gelmezse bugün kargolandi diye haber geldi ama
Kargom gelmezse ? Hepsijet ile logitech kulaklığım geldi hiçbir sorun olmadı ve özel araçla geliyor ne gibi sorun oluyor onu anlamadım ?

Kargom gelmezse ? Hepsijet ile logitech kulaklığım geldi hiçbir sorun olmadı ve özel araçla geliyor ne gibi sorun oluyor onu anlamadım ?
Eksi sözlüğe bir girdim okuyorum işte herkes yerden yere vuruyor bi kaç kişi memnun kaldım falan diyor

Dostum ben hepsijetten en az 10 15 tane ürün aldım. Telefonumda dahil. Bence türkiyrnin en iyi kargo firmalarından biri. Güvenebilirsin

Eksi sözlüğe bir girdim okuyorum işte herkes yerden yere vuruyor bi kaç kişi memnun kaldım falan diyor
Ekşi sözlükte yerden yere vurmadıkları kargo firmasını atar mısın ? (internet servis sağlayıcıları dahil)

Dostum ben hepsijetten en az 10 15 tane ürün aldım. Telefonumda dahil. Bence türkiyrnin en iyi kargo firmalarından biri. Güvenebilirsin
Biraz içime su serpildi umarım gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekşi sözlükte yerden yere vurmadıkları kargo firmasını atar mısın ? (internet servis sağlayıcıları dahil)
Aga görsen yorumları var ya sanki hiç gelmeyecek gibi yazmışlar

İş kargo şirketine değilde daha çok görevli kişiye bağlı oluyor. Biraz şans işi diyebiliriz. Kimi insanın sorunsuz bir şekilde alım-satım yaptığı bir kargo şirketi başka birilerinde sorun yaratabiliyor. HepsiJET'ten 3 kere kargo aldım. Birisi baya bir gecikme yaşasada tüm ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. "Ya kargoda sorun olursa?" diye endişelenmek yerine "Sorun olsa bile Tüketici Hakkı diye bir şey var. Biraz uğraşıcak olsamda hakkımı koruyabilirim." diye düşünmek daha doğru olur.

Ekşi sözlükte genel olarak hiçbir şeyi beğenmiyorlar zaten oraya bakarak fikir almanı önermiyorum 😂

Hepsijet bence hic sorun yok ozel araba ile getiriyorlar

Geri