Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,938
E senin attigina gore cok iyi performansi ama?????Düz 1650 modeli alınmaz fiyatına göre performansı leş.
E senin attigina gore cok iyi performansi ama?????Düz 1650 modeli alınmaz fiyatına göre performansı leş.
Bu kadar cikamaz maleseftüm ekipmanlar iptal et. ssd iptal edip,Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
240gb patriot burst ssd alırsan güzel sistem f/p.
100tl çıkarsınız diye düşünmüştüm. biraz artabilir demişsinizBu kadar cikamaz malesef
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ?E senin attigina gore cok iyi performansi ama?????
Arkadasa apu alicaz 3600 TL'ye bakalim hocam100tl çıkarsınız diye düşünmüştüm. biraz artabilir demişsiniz
Demek istediğini anladim zaten ileride yukseltir diyorsun fakat yuksetmeyecekse 1650 li olan her turlu daha iyi diyorum bende 2 kati fps aliyor vega 11e karsi sende bunu anlamiyosunBen ne diyorum sen ne diyorsun ?
O kartı almak parayı çöpe atmak demektir.
Biliyorum daha fazla alacağını ama değer mi parayı çöpe atmaya ?Demek istediğini anladim zaten ileride yukseltir diyorsun fakat yuksetmeyecekse 1650 li olan her turlu daha iyi diyorum bende 2 kati fps aliyor vega 11e karsi sende bunu anlamiyosun
Çöpe neyi atiyorsun anlamiyorum ki ilerde apuya ekran karti takar diyosun e ayni seyi 1650 yi satip ilerde daha iyi ekran karti da alabilir hani bunu niye dusunmuyosun 10100f 2060 supere kadar besleyebiliyor diye biliyorum hani asil apuyu almak cope atmak oluyor adam ileride yukselticem diye bir sey soylememis. Bu yüzden yanlis bilgilendirme yaptığınızi dusunuyorumBiliyorum daha fazla alacağını ama değer mi parayı çöpe atmaya ?
rami cl 16 3200 mhz yapsak daha iyi olmaz mı?Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.comAlıntıyı görüntüle![]()
Patriot Burst PBU480GS25SSDR 480GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet SSD 240 GB yapıp CL 16 3200 MHz yaparsanız daha iyi olur onu görmemişim.rami cl 16 3200 mhz yapsak daha iyi olmaz mı?
Çok rahat satar .APU'yu ileride masraf etmeden güçlendirebilir, 1650 kadar boş bir kart yok, ileride yükseltme yapmak istese ekran kartını satamaz.
Hiç aktif bir ilan görmemiştim 1650 ile ilgili, o yüzden yazdım böyle. Satanlar da çok anormal fiyata satıyorlar.Çok rahat satar .
GTX 560Tİ bile daha gözümün önünde bugün satıldı .Eski kartlar bile hala satılırken yeni sayılabilecek kartın Türkiye'nin ekonomik şartları altında satılmamasının imkanı yok.
Öyle 2. el satamaz filan gibi tabirler kullanmayalım sarı site ve letgoyu takip ediyorsun anladığım kadarıyla konularından görüyorum satılacağını benden daha iyi bilmen gerekiyor GTX 1650'nin .
Amazon usa alirsa 3400e geliyo vergi dahilEn iyisi 3800e xbox series s alsin bu fiyata alcagi pcden her türlü daha iyi oyunlar oynatir