3700 TL'ye sistem önerisi

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ?
O kartı almak parayı çöpe atmak demektir.
Demek istediğini anladim zaten ileride yukseltir diyorsun fakat yuksetmeyecekse 1650 li olan her turlu daha iyi diyorum bende 2 kati fps aliyor vega 11e karsi sende bunu anlamiyosun

Demek istediğini anladim zaten ileride yukseltir diyorsun fakat yuksetmeyecekse 1650 li olan her turlu daha iyi diyorum bende 2 kati fps aliyor vega 11e karsi sende bunu anlamiyosun
Biliyorum daha fazla alacağını ama değer mi parayı çöpe atmaya ?

Biliyorum daha fazla alacağını ama değer mi parayı çöpe atmaya ?
Çöpe neyi atiyorsun anlamiyorum ki ilerde apuya ekran karti takar diyosun e ayni seyi 1650 yi satip ilerde daha iyi ekran karti da alabilir hani bunu niye dusunmuyosun 10100f 2060 supere kadar besleyebiliyor diye biliyorum hani asil apuyu almak cope atmak oluyor adam ileride yukselticem diye bir sey soylememis. Bu yüzden yanlis bilgilendirme yaptığınızi dusunuyorum

APU'yu ileride masraf etmeden güçlendirebilir, 1650 kadar boş bir kart yok, ileride yükseltme yapmak istese ekran kartını satamaz.
Çok rahat satar .
GTX 560Tİ bile daha gözümün önünde bugün satıldı .Eski kartlar bile hala satılırken yeni sayılabilecek kartın Türkiye'nin ekonomik şartları altında satılmamasının imkanı yok.
Öyle 2. el satamaz filan gibi tabirler kullanmayalım sarı site ve letgoyu takip ediyorsun anladığım kadarıyla konularından görüyorum satılacağını benden daha iyi bilmen gerekiyor GTX 1650'nin .

Çok rahat satar .
GTX 560Tİ bile daha gözümün önünde bugün satıldı .Eski kartlar bile hala satılırken yeni sayılabilecek kartın Türkiye'nin ekonomik şartları altında satılmamasının imkanı yok.
Öyle 2. el satamaz filan gibi tabirler kullanmayalım sarı site ve letgoyu takip ediyorsun anladığım kadarıyla konularından görüyorum satılacağını benden daha iyi bilmen gerekiyor GTX 1650'nin .
Hiç aktif bir ilan görmemiştim 1650 ile ilgili, o yüzden yazdım böyle. Satanlar da çok anormal fiyata satıyorlar.

En iyisi 3800e xbox series s alsin bu fiyata alcagi pcden her türlü daha iyi oyunlar oynatir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyisi 3800e xbox series s alsin bu fiyata alcagi pcden her türlü daha iyi oyunlar oynatir
Amazon usa alirsa 3400e geliyo vergi dahil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri