BATTLEFIELD
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,466
Kesinlikle Crucial al,RGB olan da Crucial'miş zaten.
hyperx ram da o.c desteği varCrucialları oc ile 3600'e bile çıkarabiliyorsun bildiğim kadarıyla. O yüzden tercih etmem kingstonu.
Var ama çipleri Crucial Ballistix kadar iyi mi? Bilgim yok o kadar. Çoğunda oc desteği var zaten çip farkından kaybediyorlar.hyperx
hyperx ram da o.c desteği var
Crucial. İşlemci ve anakarta bağlı olarak güzel bir OC yapabilirsin
O.C yaparak mı 3200e çıkarmayılım? ama O.C yapınca ram`in ömrü azalmıyor muCrucial al derim 3200 e çıkarınca ztn cl16 ile kullanırsın biostan
anakart b450m işlemci ise Ryzen 5 2600xCrucial. İşlemci ve anakarta bağlı olarak güzel bir OC yapabilirsin.
ben baktım samsung muş crucial hangi çipi kullanıyorVar ama çipleri Crucial Ballistix kadar iyi mi? Bilgim yok o kadar. Çoğunda oc desteği var zaten çip farkından kaybediyorlar.
Hayır ömrü azalmaz. Sadece performansı artar. 3600MHz CL 14 bile yapabilirsin.O.C yaparak mı 3200e çıkarmayılım? ama O.C yapınca ram`in ömrü azalmıyor mu
Micron E- die.ben baktım samsung muş crucial hangi çipi kullanıyor
işlemci ryzen 5 2600 anakart b450m ekran kartı 1650super sence kaç mhz ram almalıyım?İşlemci ne intel mi amd mi amd ise 3600mhz cl18 al intel ise crucial ballistix 3000mhz al
Micron çip kullanıyorlar sanırım. Samsung çiplerin oc gücü çok yok.ben baktım samsung muş crucial hangi çipi kullanıyor
Hocam işle,canımın desteklediği mhz 2933 mhz ama 3600 seçeneğini seçerek de kullanabilen varmış emin değilim ama 3000 mhz demişlerişlemci ryzen 5 2600 anakart b450m ekran kartı 1650super sence kaç mhz ram almalıyım?
Evet micron eMicron çip kullanıyorlar sanırım. Samsung çiplerin oc gücü çok yok.