Opera GX YouTube Reklam Sorunu

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Birkaç gün öncesine kadar reklam çıkmazken şuan engelleyicisini kullandığım halde reklamı oynatmasa da bazen beyaz ekran çıkıyor bazen de video birkaç saniyeliğine drop yemiş gibi oluyor, sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?

Bende de var bu, bir de Youtube teması değişmiyor.

Birkaç gün öncesine kadar reklam çıkmazken şuan engelleyicisini kullandığım halde reklamı oynatmasa da bazen beyaz ekran çıkıyor bazen de video birkaç saniyeliğine drop yemiş gibi oluyor, sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
Opera GX de Youtube reklamları genellikle engellenmiyor. Yani reklam gözükmüyor ama beyaz ekran veriyor bir süre. Adblocker indirirseniz sorun çözülür.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Opera GX'in reklam engelleyicisi öyle.

Ben normal opera kullanıyorum 2-3 öncesinde kadar reklam çıkmıyordu artık sizinki gibi beyaz ekran çıkıyor.

Opera GX öyle Google da Adblock Plus kullanıyorum öyle bir sorun yok Operaya geçtiğimde öyle olmuştu.

Edge çok başarılı bir tarayıcı. Uzun süredir bilgisayarıma 3. parti tarayıcı indirmedim. Tavsiye ederim.

Opera GX de Youtube reklamları genellikle engellenmiyor. Yani reklam gözükmüyor ama beyaz ekran veriyor bir süre. Adblocker indirirseniz sorun çözülür.
Hayır bu sorun 2 gündür falan var, beyaz ekran olduğunu biliyorum ama video içi olmazdı genelde, başında felan olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,333
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri