Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,432
Daha demin @cagan_32 bir konu açtı ben de gaza geldim size güzel bir pc topladım umarım beğenirsiniz.
Reaksiyon atarsanız sevinirim,
Mesaj yazarsanız da daha çok kişiye gider.
Ucuz fiyat performansı gayet iyi darboğaz olmayacaktır.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Pazarlık varmış 450TLye düşer.
www.dfsbilgisayar.com
Kasayı sıfır seçtim.
Psu da sıfır olacak.
www.akakce.com
www.akakce.com
SSD de sıfır seçtim.
Şimdi gelelim ekran kartına bu fiyata çok iyi ilan sadece 1 ay önce açılmış.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Monitör kaliteli bu rehberde ekipmana önem verdim.
www.gamegaraj.com
Gayet iyi kulaklık inceleme @TECHNO
forum.donanimarsivi.com
Mouseumuz 3360 sensörlü:
www.akakce.com
Klavye de bu:
www.akakce.com
Toplam 4067TL bana göre gayet iyi sistem oldu,
Kaliteli oyun deneyimi için ekipmana önem verildi.
@RTX3080 ve @Motoru Çalınan Gaspçı
Reaksiyon atarsanız sevinirim,
Mesaj yazarsanız da daha çok kişiye gider.
Ucuz fiyat performansı gayet iyi darboğaz olmayacaktır.
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Pazarlık varmış 450TLye düşer.
Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK
Zalman T7 Mid Tower Kasa Siyah PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,
Kasayı sıfır seçtim.
Psu da sıfır olacak.
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
SSD de sıfır seçtim.
Şimdi gelelim ekran kartına bu fiyata çok iyi ilan sadece 1 ay önce açılmış.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
Monitör kaliteli bu rehberde ekipmana önem verdim.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Gayet iyi kulaklık inceleme @TECHNO
İnceleme - Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧
Herkese merhaba, bu konumda Gamenote H2016D (179₺) adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim ilk inceleme konum olacak, hadi başlayalım! Kutu ve kargo: Kulaklığın kutusu bu şekilde, gayet sade ve şık. Kargolama ise gayet iyiydi ve çok iyi paketlenmişti, Yurtiçi Kargo ile...
forum.donanimarsivi.com
Mouseumuz 3360 sensörlü:
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavye de bu:
Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Xenica Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Toplam 4067TL bana göre gayet iyi sistem oldu,
Kaliteli oyun deneyimi için ekipmana önem verildi.
@RTX3080 ve @Motoru Çalınan Gaspçı
Son düzenleme: