Forum Destek Kulübü Hakkında

Forum Destek Kulübü Yararlı Mı?

• Evet, gayet yararlı

• Hayır, yararlı değil. ( eğer bu cevabı seçiyorsanız nedenini yorumda belirtiniz.)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Flushixy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,727
Merhaba doslar, bildiğiniz üzere Forum Destek Kulübü adı altında bir kulüp kurdum.

Ve kulüp üyeleri olarak amacımız yardıma ihtiyaç duyan kişilere doğru bilgiyi hızlı bir şekilde ulaştırmak. Şimdilik kulübümüze 250+ mesaj sayısına sahip herkes kulüp koşullarını yerine getirerek katılabiliyor. İleride bu katılma şartları zorlaştırılacak.

Peki ya sizin kulüp hakkında görüşleriniz nelerdir? Kulübü geliştirmek için neler yapabiliriz? İyi veya kötü eleştirilerinize ve görüşlerinize açığız.

Son düzenleme:
Bence güzel düşünülmüş ama kullanıcıların yönetiminde olması pek mantıklı gelmedi bana. Daha çok yöneticilerin onay verdiği güvenilir kullanıcı olması bana daha cazip gelirdi.

Bende buna benzer bir teklifi zaten yöneticilere sundum ancak daha geri dönüş alamadım. Örneğin şuan imzayı kopyalayan herkes kafasına göre kulübe kendini girmiş sayabilir. Bunun için bir sistem açılsa ve Kulüp kurucuları burdan yönetseler çok güzel şeyler olabilir.

Bence güzel düşünülmüş ama kullanıcıların yönetiminde olması pek mantıklı gelmedi bana. Daha çok yöneticilerin onay verdiği güvenilir kullanıcı olması bana daha cazip gelirdi.
Çok daha mantıklı sen niye grupta yoksun özellikle silver ve gold üyelere ihtiyacımız var.

Hadi sen de gel Faruk, katıl bize!

Gayet yararlı. Ama dediğiniz gibi bir sistem olmalı.

Bende buna benzer bir teklifi zaten yöneticilere sundum ancak daha geri dönüş alamadım. Örneğin şuan imzayı kopyalayan herkes kafasına göre kulübe kendini girmiş sayabilir. Bunun için bir sistem açılsa ve Kulüp kurucuları burdan yönetseler çok güzel şeyler olabilir.
Sırf bu yüzden dev bir kulüp açıcaktım açamıyorum. Bu kulüp olayını ben taşıdım desem yalan olmaz. @Mehmet Yılmaz biliyodur. Gerçi ben fitili yakmasam zamanında yakılıcaktı.

Gayet yararlı. Ama dediğiniz gibi bir sistem olmalı.

@Mehmet Yılmaz Böyle bir sistem gelmesi söz konusu mudur? Bunlar gibi önerilerimi Forum için öneriler kısmında paylaşmıştım ancak uzun bir yazı olduğu için muhtemelen daha değerlendirilmedi.