Sınavların Olacağı Gün Sınavlar İptal Olacak Mı diye Konuşmak :D

Aynen Aynen . eğitim olmasın ...sınavlar olmasın ... dersler olmasın... sonra biz neden böyleyiz birim eğlenmek hakkımız değil mi ? sistem fiyatları neden bu halde diye ağlarsınız klasik öğrenci işte.
Ben lise öğrencisi değilim zaten ayrıca sınavlarımı oldum.Bu karikatürü de ilk forumda paylaşan ben değilim yine adını unuttuğum biri paylaşmıştı bilsem etiketlerdim sadece bu dönemde doğru olduğunu düşündüğüm bir karikatür.

Ben lise öğrencisi değilim zaten.Ayrica ilk dönem sınavları tamamladım.bu dönemde doğru gördüğüm bir karikatür ondan dolayı paylaştım.
ben sınav olmadım aslında böyle diyen aptalları taklit ettim

espri falan değil. başka ülkeler eğitimi tam gaz devam ettirirken bizimkiler twitterdan twit atmakla meşguller .
Ben lise öğrencisi değilim zaten ayrıca sınavlarımı oldum.Bu karikatürü de ilk forumda paylaşan ben değilim yine adını unuttuğum biri paylaşmıştı bilsem etiketlerdim sadece bu dönemde doğru olduğunu düşündüğüm bir karikatür.
genel anlamda konuştum üstüne alınmana gerek yok.

1614277529897.png

Aga yapıyorsanız yapın şu sınavları da rahatlayalım be dersten çok iptal mi değil mi diye başım şişti

Anasını satayım bizim edebiyatçı ve matçi konuları arttırdı artım sşstem o kadar kötü ki içim de hissediyorum böyle hem de kallavi bir şekilde.

anladım zaten eğitim olmamasını savunuyorsun ki buna da güzel bir örnek oluyorsun ..d
Eğitimin olmamasını savunmuyorum.
Vaka sayısının 10kya yakın olduğunu bilmiyorsun herhalde.

yavl liseli kardeşler niye bu kadar kafanıza takıyonuz sınavları.
üniversitede bütün sınavları olduk hiçbir problem olmadı hatta herkes yüksek puan ile geçti...

Geri