serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Dün mediamarkt'a XG2405 gelmişti konusunu açtın mı bilmiyorum 1479TL idiYazdım üstte de.![]()
Dün mediamarkt'a XG2405 gelmişti konusunu açtın mı bilmiyorum 1479TL idiYazdım üstte de.![]()
Bu va ama teknoloji bakımından öndePanel türü nedir? Göremedim.
İps için bu olur mesela.Bu daha mantıklı olmaz mı hocam
![]()
ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.713,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
paylaştığın linkteki monitör 250cd parlaklık değerine sahip fakat konu başlığındaki monitör 350cd parlaklıktaO değil de,
@cagan_32 iyi yiş yapıyorsun da konu açmadan akakçeye baksan ve indirim miktarına baksan çok mutlu olacağım belki daha kaliteli indirimler vardır![]()
çok güzel bir monitör kendim kullanıyorum öneririm saglam ve kaliteli bir hissiyat veriyor renk bakımından da efsane bir tatminlik veriyorBu daha mantıklı olmaz mı hocam
![]()
ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.713,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kendim kullanıyorum 4 veya 5 ay oldu belki daha fazla efsane güzel bir monitör al geç derimBu daha iyi gibiymiş, teşekkürler.
Bende kullanıyorum 2 aydan beriçok güzel bir monitör kendim kullanıyorum öneririm saglam ve kaliteli bir hissiyat veriyor renk bakımından da efsane bir tatminlik veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendim kullanıyorum 4 veya 5 ay oldu belki daha fazla efsane güzel bir monitör al geç derim![]()