Boyumu nasıl uzatırım

Bol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle

et ye süt iç yani protein ve kalsiyumunu eksik etme ve yüzebildiğin kadar yüz ya da kendini sallandır barfiks demirinde filan

Selam arkadaşlar. Benim acil şekilde boyumu uzatmam lazım. Nasıl en hızlı ve doğru şekilde uzatırım (Yemek yemekte sıkıntı yok ama sporda yapmam lazım)
1-2 Sene bunları yapın yaşınız ergenlik çağındaysa uzarsınız
Bol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle

benim annem 180 babam 2 metre olduğu için ben 13 yaşında 180 im sporda çok yapmıyorum

Maksimum sınırdan yukarı çıkmasın. Genlerin ile oynanması gerek yada hormon tedavisi. Eğer cücelik yok ise abartmaya gerek yok.

Maksimum sınırdan yukarı çıkmasın. Genlerin ile oynanması gerek yada hormon tedavisi. Eğer cücelik yok ise abartmaya gerek yok.
Yaşıma göre kısayım ve süt falan içmek, falan anladım yemek yemekte sıkıntı ama sporda yapmam lazım hangi hareketleri yapmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,538
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri