1-2 Sene bunları yapın yaşınız ergenlik çağındaysa uzarsınızSelam arkadaşlar. Benim acil şekilde boyumu uzatmam lazım. Nasıl en hızlı ve doğru şekilde uzatırım (Yemek yemekte sıkıntı yok ama sporda yapmam lazım)
Bol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle
Yaşım 141-2 Sene bunları yapın yaşınız ergenlik çağındaysa uzarsınız
14 yasinda dert ettigin seye bak 16-17 oldun mu bozun kendiligindan artar bir sey yapmana gerek yok bizim sulalede genetik kisa boylu yok birazda gen farki onemli ailede kisa yoksa sende bir anda boy atarsinYaşım 14
benim annem 180 babam 2 metre olduğu için ben 13 yaşında 180 im sporda çok yapmıyorumBol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle
aynen meselaBol bol kalsiyum al bol spor yap ama bunlar ancak 4-5 santim uzatır eğer ailenin genlerinde uzun boy yoksa pek fayda etmez mesela benim dayım 1.97 ben 15 yaşında 1.80 yani aile genleri belirliyor genellikle
Maşallahbenim annem 180 babam 2 metre olduğu için ben 13 yaşında 180 im sporda çok yapmıyorum
Yaşıma göre kısayım ve süt falan içmek, falan anladım yemek yemekte sıkıntı ama sporda yapmam lazım hangi hareketleri yapmalıyımMaksimum sınırdan yukarı çıkmasın. Genlerin ile oynanması gerek yada hormon tedavisi. Eğer cücelik yok ise abartmaya gerek yok.