Neler Yeni

Boyumu nasıl uzatırım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Pandemi nedeniyle dışarı pek çıkılmıyor.Tavana doğru belirli sayıda zıpla boyuna etkisi olur.Basketbolda da zipladigin için boyun uzuyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemi nedeniyle dışarı pek çıkılmıyor.Tavana doğru belirli sayıda zıpla boyuna etkisi olur.Basketbolda da zipladigin için boyun uzuyor zaten.
Mesela ben canım sıkılınca tavana doğru zıplıyorum

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yüzmek çok uzatıyor boyu. 3 ay denizde yüzerken 3-4 cm boyum uzadı

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Dostum boyunu "acil bir şekilde" uzatamazsın. Çok önemsiyorsan doktora gideceksin eklemlerine bakıp daha ne kadar uzayabileceğini, tahminen ne kadar süreceğini ve nasıl destekleyebileceğini anlatacak.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Dostum boyunu "acil bir şekilde" uzatamazsın. Çok önemsiyorsan doktora gideceksin eklemlerine bakıp daha ne kadar uzayabileceğini, tahminen ne kadar süreceğini ve nasıl destekleyebileceğini anlatacak.
Gittim zaten ilaç verdi bir sıkıntısı yok dedi sadece yemesi lazım dedi bende baya yemeye başladım gittikten sonra 2 ayda 7 kilo aldım

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Gittim zaten ilaç verdi bir sıkıntısı yok dedi sadece yemesi lazım dedi bende baya yemeye başladım gittikten sonra 2 ayda 7 kilo aldım
Ne güzel dostum, sağlıklı ol geri kalan şeyler bu kadar önemli değil.
Boy meselelerini de kafana takma, uzun olmak bir marifet değil; çoğunlukla şans işi...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Akışına bırak. Daha 14 yaşındasın zaten hemen boy uzatma hevesine kalkma derim. Zaten zamanla uzayacaksın. Ben 14 yaşında 1.70 falandım. Az da olabilir. Tam emin değilim. Şu an yaş 16 17'ye giricez yaza. 1.90-91 civarında boyum var. Bol süt ürünü tüket. Mesela ayran iç. Peynir ye, ıspanak ye. Ne bileyim beslenmene dikkat et.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Ne güzel dostum, sağlıklı ol geri kalan şeyler bu kadar önemli değil.
Boy meselelerini de kafana takma, uzun olmak bir marifet değil; çoğunlukla şans işi...
Kardeşim utanıyorum sınıfta yerimden kalkmıyorum ve kalkmadığım için kemiklerim tutuluyor resmen

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Bol süt ürünü tüket. Mesela ayran iç. Peynir ye, ıspanak ye. Ne bileyim beslenmene dikkat et.
Zaten süt içiyorum ve yiyiyorum ama işte sporda hangi hareketleri yapmam lazım bilmiyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Kardeşim utanıyorum sınıfta yerimden kalkmıyorum ve kalkmadığım için kemiklerim tutuluyor resmen
Bak kardeşim şuan yaşın biraz küçük olduğu için yanlış düşünüyorsun. Boy ağırlıklı olarak genetik bir durum, kimsenin çabalayıp emek verip de uzadığı yok, uzun boy bir marifet değil. Evet o yaşlarda insan biraz boya takılıyor ama sen fazla fazla takılmışsın inan bana sana hiçbir değer katmıyor, hiçbir şey eksiltmiyor. Önemli olan ahlaklı, iyi ve mutlu bir insan olmak. Kimsenin yok uzun olması yok sarışın olması vay efendim kahverengi gözlü olması marifet değil. Elinde olmayan özelliklerin için kendinden utanma, elinde olan şeylerde kendini geliştirip kendinle gurur duy.

fayuk_w

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. Benim acil şekilde boyumu uzatmam lazım. Nasıl en hızlı ve doğru şekilde uzatırım (Yemek yemekte sıkıntı yok ama sporda yapmam lazım)
Dik durmaya çalış bende işe yaramıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,908
Üyeler
168,055
Son üye