Neler Yeni

Boyumu nasıl uzatırım

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
kan testi yaptır d vitamini ve kalsiyum eksikliğin varsa onları al onun haricinde bir şey yapamazsın sakın kendi kafana göre alma aşırı derecede zararı var kemiklerin gider eğer eksikliğin varsa doktorun dediği kadar yolla ama tamamen genetik herhangi bi hareketle falan boy uzaması olucağını sanmıyorum baban annen in boyu kaç abin ablan varsa boyu kaç yaşın kaç boyun kaç

3 Kere kan aldılar ilkinde kan eksiklği oldu (1 sene falan oldu hemen hemen ve kan eksikliğini de EvelAllah hallettik) 2. ve 3. de hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece yemesi lazım dedi önceki mesajlarımda da belirttim.

Excator23cm

80+ Gold
%80 genetik öyle beslenmeme dikkat etmem basket çok oynamam sadece 1 dayım uzun bir de babam babamda 187 bende 15 yaşında 186'yım.

VitoScaletta

80+ Gold
sağlıklı beslenirsen sende boyunu değiştirebilirsin ailem aşırı kısa benim lütfen bilgin olmadan konuşma
asıl sen bilgin olmadan konuşma boy konusu tamamen genetiktir annen baban kısa diye sende kısa olacaksın diye bir şey yok veya uzun diye sende uzun olucaksın diye bir şey yok 50.000 tane deden var hangisinin genetiğinin geliceğini bilemezsin

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
1.60 yine çok kısa knk :ddd
Herkesin ailesi 1.90 değil. 1.60 olmak isteyenler de var. Sen uzunsun tamam da Belki ben kısayım. Boy genetik tir. Sporla en fazla 5 6 cm uzarsın.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Kendinizi asın. Barfix demirinde sallanın felan.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
asıl sen bilgin olmadan konuşma boy konusu tamamen genetiktir annen baban kısa diye sende kısa olacaksın diye bir şey yok veya uzun diye sende uzun olucaksın diye bir şey yok 50.000 tane deden var hangisinin genetiğinin geliceğini bilemezsin
koskocaman ailenin en uzunu benim ama :d?

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
3 Kere kan aldılar ilkinde kan eksiklği oldu (1 sene falan oldu hemen hemen ve kan eksikliğini de EvelAllah hallettik) 2. ve 3. de hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece yemesi lazım dedi önceki mesajlarımda da belirttim.
Ve ilaçta verdiler zaten bir kaç gün sonra yine gidicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,248
Üyeler
164,277
Son üye
Mrdxx7
Top Bottom