Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,450
Alınırsizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
Alınırsizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
haklısınız sahibi olarak kullansam illaki memnun olurum belki şuan mesela s6 edge kullanıyorum 5 senelik telefon ama artık baya gitti diyelim çünkü baya kaliteli telefon s6 edgetamam hocam sızın kararınız ben fiyat performans telefonları gösterdim size üstüne para kalır memnun kalırsın belki![]()
kullanan birisimisinizGüzel telefon kaçırma al
GM yi boşverşimdi şöyle maks 2300 seviyesi sıfır telefonlarda sadece gm20 pro var garantili ikinci el cihazlara bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefoncu zaten mersin ilinde sadece sormak istediğim oyunda ısınıyor onu biliyorum ama sosyal medyada ısınıyormu acaba
Kuzenim kullanıyordukullanan birisimisiniz
türk malı dite korkuyorum birazGM yi boşver
çok memnun olanlar var ama oyunda ısındığını söylüyorlarKuzenim kullanıyordu
Kullanılır çok iyi telefonsizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
kuzenininze sorarmısınız sosyal medyada ısınıyormu telefon ve şarj tüketimi nasılKuzenim kullanıyordu
İşlemci olarak kral bir telefon oyun oynarsan bile götürür eğer dikkatli kullanırsan(kırmak vb.)sizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
Ben bi kaç sene GM kullandım ama eski modelini, şuan son modeli bile olsa almam.türk malı dite korkuyorum biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok memnun olanlar var ama oyunda ısındığını söylüyorlar
Note 8 pro arkadaşım kullanıyor Pubg Mobile oyununda Akıcı grafikler 60fpskuzenininze sorarmısınız sosyal medyada ısınıyormu telefon ve şarj tüketimi nasıl