REDMİ NOTE 8 PRO alınır mı? 2300tl

Kesinlikle alınır ben de bunu kullanıyorum 1 kere bile kasmadı

Yani kısacası 1 yıl güncelleme garantisi var yani 1 yıl güncelleme garantisi pek işe yaramaz oradan 1 eksi ve android 12 ve miu 13 almamasıda büyük 1 eksi ama tabii ki de dayanıklılığı iyi fakat güncelleme konusunda ve 9 serilerine göre malesef kötü ama tabii ki de bütçeniz yoksa not 8 Pro en iyi ilaçtır

Note 9s alınır çok güzel telefon öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Media işlemcilere güvenmiyorum açıkçası çok ısınıyor note 8 Pro aldım ısınmıştı o yüzden not 9s bana daha yakın hemde note 8 Pro güncelleme almıyacak ona göre de düşünün

1 yıl sözü var diye biliyorum not 8 pronun

Alıntıyı görüntüleve android 12 ve miu 13 almayacak

Tam olarak bütçenizi söylermisiniz
2000 ile 2300 arası

Â
Ve note 9s ile not 8 Pro yu karşılaştırdığımızda kamerası özelliğinden tütün batarya özelliği ve ekran kalitesi 9s in daha iyi tabii ki bütçeniz 9s veya 9 serilerine yetmiyorsa oyun oynamıyacaksanız m21 yada note 8 Pro alınabilir
Yani kısacası 1 yıl güncelleme garantisi var yani 1 yıl güncelleme garantisi pek işe yaramaz oradan 1 eksi ve android 12 ve miu 13 almamasıda büyük 1 eksi ama tabii ki de dayanıklılığı iyi fakat güncelleme konusunda ve 9 serilerine göre malesef kötü ama tabii ki de bütçeniz yoksa not 8 Pro en iyi ilaçtır
Performans ı iyi bir telefon ama sadece 1 yıl güncelleme garantisi var ve android 12 ve miu 13 almayacak ve arkadaş oyun oynamayacak günlük kullanım için istiyor note 9s hem günlük kullanım hemde oyun anlamında güzel bir telefon bankada hediye geldi pugh de rahat 60 FPS veriyor zaten ben note 9s öneririm

Yada m31 öneririm günlük kullanım ve 6000 bataryası için
Note 9s alınır çok güzel telefon öneririm

Ben Media işlemcilere güvenmiyorum açıkçası çok ısınıyor note 8 Pro aldım ısınmıştı o yüzden not 9s bana daha yakın hemde note 8 Pro güncelleme almıyacak ona göre de düşünün

1 yıl sözü var diye biliyorum not 8 pronun

Alıntıyı görüntüleve android 12 ve miu 13 almayacak

Tam olarak bütçenizi söylermisiniz
Lütfen almadan önce bu mesajları okuyunuz

yani ucuza denk geldiği için söyledim bi telefoncuda garantili şekilde alacam

2000 ile 2300 arası
Screenshot_2021-02-27-00-14-59-028_com.android.chrome.jpg
o zaman bu telefonlar en iyisidir bu bütçe için

bildiğim üzere m21 çok gıcık bir telefon değil mi

ve bu yazılım garantisi tam olarak ne oluyor anlatırmısınız

Yazılım garantisi olayı Xiaomi note 8 serilerine 1 yıl güncelleme alabilecekler sadece ve sonra güncelleme almayacak

Aslında m21 de iyi bir telefon bataryası çok iyi yanı günlük kullanım için güzel bir telefon ama oyun oynayacaksınız bu telefonu önermem

100k antutu puan farkı var note9 ile note8 pro ile

Yazılım garantisi olayı Xiaomi note 8 serilerine 1 yıl güncelleme alabilecekler sadece ve sonra güncelleme almayacak

Aslında m21 de iyi bir telefon bataryası çok iyi yanı günlük kullanım için güzel bir telefon ama oyun oynayacaksınız bu telefonu önermem
ya bilmiyorum ama pubg indirrim illaki az çok oynamak için pc den oynuyorum yoksa

hemde beni cezbeden tarafı note8 pro arkası cam ben çok sevdiğim bir olay m21i eledim artık

100k antutu puan farkı var note9 ile note8 pro ile

ya bilmiyorum ama PUBG indirrim illaki az çok oynamak için pc den oynuyorum yoksa
Söylediğine göre ben Media tek işlemcisi var note 8 pronun evet antutu farkı var ama güncelleme almaması ve batarya ve ekran çözünürlüğü bakımından note 9s ağır basıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,541
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri