REDMİ NOTE 8 PRO alınır mı? 2300tl

Kullanıyorum, memnunum, alınabilir.
ço kteşekkürler ama telefonu biraz aydınlatırmısınız şarj konusu kamera gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci olarak kral bir telefon oyun oynarsan bile götürür eğer dikkatli kullanırsan(kırmak vb.)
antutu puanı bence iyi seviyede

İşlemci olarak kral bir telefon oyun oynarsan bile götürür eğer dikkatli kullanırsan(kırmak vb.)
onda dikkat ederim...

Redmi note 8 pro çıktığında 2100tl idi hatırtlatmak isterim senin yerinde olsam satıcılardan türkiye garantisiz note9 bakardım çok daha iyi olurdu hemde0

Redmi note 8 pro çıktığında 2100tl idi hatırtlatmak isterim senin yerinde olsam satıcılardan türkiye garantisiz note9 bakardım çok daha iyi olurdu hemde0
ailem garantili olması taraftarı hemde güven olmaz garantili olması cidden iyidir

Alınır ama amazon da sıfır 2400 500 civarına vardı ona bakın
param normalde 2000 tl üstüne koyacağım için yaşım maalesef küçük: yaş 16 onun için aile m2000 tl verdi bana üstünü kendim tamamlayacam

satıcılar ne yazikki herşeyi pahalandırdı

ailem garantili olması taraftarı hemde güven olmaz garantili olması cidden iyidir

param normalde 2000 TL üstüne koyacağım için yaşım maalesef küçük: yaş 16 onun için aile m2000 TL verdi bana üstünü kendim tamamlayacam

satıcılar ne yazikki herşeyi pahalandırdı
Sadece Türkiye garantisi yok normal garanti var diye biliyorum.

Kamerası bana güzel ve bana yeterli oluyor.
Genelde pc kullandığım için şarjı 1 gün yetiyor.
(Bildiğim kadarıyla eskiden @Abdullah Hacıgül de kullanmıştı bu telefonu.)
zaten normal instagram story için kullanacam ve hatıraları yaşatmak için 2300 tl de fazla şey beklemiyorum

Sadece Türkiye garantisi yok normal garanti var diye biliyorum.
bir çok arkadaşım global kullanıyor poco ve note 9 pro felan memnunlar ama ben korkuyorum garanti yok diye

Kamerası bana göre güzel ve yeterli oluyor.
Genelde pc kullandığım için şarjı 1 gün yetiyor.
(Bildiğim kadarıyla eskiden @Abdullah Hacıgül de kullanmıştı bu telefonu.)
tekrardan çok teşekkürler

ço kteşekkürler ama telefonu biraz aydınlatırmısınız şarj konusu kamera gibi

antutu puanı bence iyi seviyede

onda dikkat ederim...
hocam şuan note 8 pro lar çok ucuz hemen al derim uyuguna bulabilirsin hatta link koyayım bir tane ben önceden baktığımda 3200 tl falandı bence bütçeni birazdaha genişletip garantili alabilrsin

Note 9s alınır çok güzel telefon öneririm

hocam şuan note 8 pro lar çok ucuz hemen al derim uyuguna bulabilirsin hatta link koyayım bir tane ben önceden baktığımda 3200 TL falandı bence bütçeni birazdaha genişletip garantili alabilrsin
Ben Media işlemcilere güvenmiyorum açıkçası çok ısınıyor note 8 Pro aldım ısınmıştı o yüzden not 9s bana daha yakın hemde note 8 Pro güncelleme almıyacak ona göre de düşünün

Note 9s alınır çok güzel telefon öneririm

Ben Media işlemcilere güvenmiyorum açıkçası çok ısınıyor note 8 Pro aldım ısınmıştı o yüzden not 9s bana daha yakın hemde note 8 Pro güncelleme almıyacak ona göre de düşünün
1 yıl sözü var diye biliyorum not 8 pronun

Screenshot_2021-02-26-23-42-26-133_com.android.chrome.jpg
ve android 12 ve miu 13 almayacak

sizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
Tam olarak bütçenizi söylermisiniz

Son düzenleme:
kuzenininze sorarmısınız sosyal medyada ısınıyormu telefon ve şarj tüketimi nasıl
Isınma yoktu şarj tüketiimi iyiydi şarjı çok geç bitiyor ama hızlı şarj özelliği olduğu için 1.30 saatte şarjı doluyor oyunlarda ısınma çok yok oyun parformansı gayet iyi ısıtma çok yok demem ısındığı anlamına gelmiyor seni şaşırtmasın saatlerce pubg gibi ağır oyun oynarsan biraz ısınabilir ki bu bütün telefonlarda olan bir şey bence almalısın tasarım olarak güzel bir telefon kamerasında çok iyi

Isınma yoktu şarj tüketiimi iyiydi şarjı çok geç bitiyor ama hızlı şarj özelliği olduğu için 1.30 saatte şarjı doluyor oyunlarda ısınma çok yok oyun parformansı gayet iyi ısıtma çok yok demem ısındığı anlamına gelmiyor seni şaşırtmasın saatlerce PUBG gibi ağır oyun oynarsan biraz ısınabilir ki bu bütün telefonlarda olan bir şey bence almalısın tasarım olarak güzel bir telefon kamerasında çok iyi
Performans ı iyi bir telefon ama sadece 1 yıl güncelleme garantisi var ve android 12 ve miu 13 almayacak ve arkadaş oyun oynamayacak günlük kullanım için istiyor note 9s hem günlük kullanım hemde oyun anlamında güzel bir telefon bankada hediye geldi pugh de rahat 60 FPS veriyor zaten ben note 9s öneririm

Yada m31 öneririm günlük kullanım ve 6000 bataryası için

Performans ı iyi bir telefon ama sadece 1 yıl güncelleme garantisi var ve android 12 ve miu 13 almayacak ve arkadaş oyun oynamayacak günlük kullanım için istiyor note 9s hem günlük kullanım hemde oyun anlamında güzel bir telefon bankada hediye geldi pugh de rahat 60 FPS veriyor zaten ben note 9s öneririm

Yada m31 öneririm günlük kullanım ve 6000 bataryası için
9 serisinde güzel

sizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
Kesinlikle alınır her şeyi çok iyi sağlam birkere 8 kere duvara attım kırılmadı fakat merdivenden düştü lensi kırıldı ama en üst kattan bodrum kata düşe düşe indi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri