REDMİ NOTE 8 PRO alınır mı? 2300tl

ama illaki bi PUBG indirrim oynamasamda çünkü pc den oynuyorum yani 3 4 ayda 1 saat oynarım
3 4 ay yada 2 ayda 1 saat oynarsan sıkıntı olmaz bence siz not 8 Pro yu almaya odaklısınız ben note 8 pronun artılarını ve eksilerini söyledim siz araştırmada bilirsiniz YouTube dan video izleyebilirsiniz bu konuyla alakalı

3 4 ay yada 2 ayda 1 saat oynarsan sıkıntı olmaz bence siz not 8 Pro yu almaya odaklısınız ben note 8 pronun artılarını ve eksilerini söyledim siz araştırmada bilirsiniz YouTube dan video izleyebilirsiniz bu konuyla alakalı
çok araştırma izledim ama herkes farklı bişe söylüyor biraz kullanma şansım olsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten küçük akrdeşimde olduğu için eskiyince o kullanacak soru ndeğil ama beni 3 4 sene götürmesi lazım

Bende poco X3 NFC alacaktım babam hediye aldı note 9s iyikide almış yoksa poco X3 NFC ye Android 12 güncelleme ve miu 13 almayacak

çok teşekkür ederim hem size hem herkese
bir şey değil nedemek kafanızda bir soru varsa özelden yada burdan konu açarak kafanızdaki soruyu sorabilirsiniz

çok araştırma izledim ama herkes farklı bişe söylüyor biraz kullanma şansım olsa iyi olur

zaten küçük akrdeşimde olduğu için eskiyince o kullanacak soru ndeğil ama beni 3 4 sene götürmesi lazım
Note 8 Pro götürür rahat 3 4 sene

Bende poco X3 NFC alacaktım babam hediye aldı note 9s iyikide almış yoksa poco X3 NFC ye Android 12 güncelleme ve miu 13 almayacak

bir şey değil nedemek kafanızda bir soru varsa özelden yada burdan konu açarak kafanızdaki soruyu sorabilirsiniz

Note 8 Pro götürür rahat 3 4 sene
Ama tabii ki güncelleme almayacak oda kafanızın bir köşesine yazmanızı tavsiye ederim

bende herzaman güncel telefon olmasını isterim illaki

sizce indirim olurmu yakın zamanda note 9s için

bende herzaman güncel telefon olmasını isterim illaki

sizce indirim olurmu yakın zamanda note 9s için
Bence olacak fiyatı düşücek bence ama tabii ki de 2300 civarına düşmez şuan 2555 seviyelerinde en fazla 2500 olur o telefon ben 1 aydır hatta 2 ay olacak sürekli oyunda oynuyorum şarjı rahat 2 gün yetiyor ve şarj olması yaklaşık 1 buçuk hatta daha az bir sürede şarj oluyor

herkese fikirleri için teşekkür ederim bende note 9s almaya karar verdim verme sebebim hem batarya hem işlemcil hemde sürüm güncellemesi olacak HERKESE TEKRARDAN FİKİRLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,766
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri