Yardım Turknet Kullananlar Bilgi Verebilir mi ?

Reaksiyon skoru
129
Merhaba alt yapım 50mb kadar destekliyor dediler işlemler vs yaptım ama şimdi destek yazışmasında bunu gördüm . Nekadar sürede bağlantı gerçekleştirirler eve ilk kez internet bağlatıyorum.
Screenshot_20200508-144435_TurkNet.webp

Belli olmaz. 1 hafta da sürer, 1 ay da.

Merhaba alt yapım 50mb kadar destekliyor dediler işlemler vs yaptım ama şimdi destek yazışmasında bunu gördüm . Nekadar sürede bağlantı gerçekleştirirler eve ilk kez internet bağlatıyorum. Alıntıyı görüntüle
benim belgeler ellerine ulaşınca 3 günde kurdular ama böyle bir şey hiç çıkmadı karşıma

Yuh daha neler okadarda sürmez heralde benim merak attigim 3 gün önce alt yapı kontrollerini müşteri hizmetleri ile görüşürken 50mb kadar destekliyor dedi Altyapınız şimdi bu fotoğraftaki yazı beni şaşırttı?
Ben de yazıdan dolayı böyle dedim. Bulunduğunuz bölge ile alakalı bir durum. Turknet'i seven de var, küfreden de.

Aynen öyle. Bazen kullanırken sıkıntı olunca da çıkmıyor kimse telefona bir de öyle bir sorun var.
Telefon ile ulaşma durumu yok diye biliyorum sadece fotoğraftaki uygulama üzerinden destek ekibine şikayetini belirtiyorsun bildiğim bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profilimde "TurkNet alınır mı" konusuna yazdığım bir mesaj var, o konuya bakabilirsin.
Link atarmisin

Geri