Yardım Turknet Kullananlar Bilgi Verebilir mi ?

Telefon ile ulaşma durumu yok diye biliyorum sadece fotoğraftaki uygulama üzerinden destek ekibine şikayetini belirtiyorsun bildiğim bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link atarmisin

Telefon ile ulaşma durumu yok diye biliyorum sadece fotoğraftaki uygulama üzerinden destek ekibine şikayetini belirtiyorsun bildiğim bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link atarmisin
Evet öyle ama arayıp bilgi alman ve bir işlem yapılabilecekse yaptırman telefonda daha iyi oluyor. Beklemek zorunda kalmıyorsun teknik ekibi.

Valla okudum yazını komple fakat bizim burda kullanan arkadaşlarım var ve gayet memnunlar kendim hız testi yaptım 35 mb paketteler 33mb hız çıktı 2.5 senedir kullanıyorlar hiç problem yaşamamışlar. İnş bizde yaşamayız

Valla okudum yazını komple fakat bizim burda kullanan arkadaşlarım var ve gayet memnunlar kendim hız testi yaptım 35 mb paketteler 33mb hız çıktı 2.5 senedir kullanıyorlar hiç problem yaşamamışlar. İnş bizde yaşamayız
Umarım yaşamazsın.
Ben de zamanında araştırdım, o zamanlar en uygun seçenek buydu.
Kullanan adamların testlerine vs. de baktım.
Bir de yeni taşınmıştım adrese.
1 ay bedava, ücretsiz kurulum, taahhüt yok vs.
50-75 mbps arası hız alacağımı söylediler falan. Çok avantajlı gelmişti.
Ama işte kullanmaya başladıktan sonra, her ay 30 tl kurulum bedeli aldılar. interneti kestiler, açma parası aldılar vs.
Aktif altyapıdayım VDSL2 modem var, ADSL hattından internet veriyorlar, Max. 12 Mbps alıyorum.

Umarım yaşamazsın.
Ben de zamanında araştırdım, o zamanlar en uygun seçenek buydu.
Kullanan adamların testlerine vs. de baktım.
Bir de yeni taşınmıştım adrese.
1 ay bedava, ücretsiz kurulum, taahhüt yok vs.
50-75 mbps arası hız alacağımı söylediler falan. Çok avantajlı gelmişti.
Ama işte kullanmaya başladıktan sonra, her ay 30 TL kurulum bedeli aldılar. interneti kestiler, açma parası aldılar vs.
Aktif altyapıdayım VDSL2 modem var, ADSL hattından internet veriyorlar, Max. 12 Mbps alıyorum.
Vdsl2 modemin var ama adsl altyapısında veriyorlar ? wtf ben sorun yaşadığımda adsl modemi takayım bozuk mu anlarız demiştim adsl modem vdsl hatta çalışmaz demişlerdi emin misiniz adsl altyapısıdna olduğunuza

Vdsl2 modemin var ama adsl altyapısında veriyorlar ? wtf ben sorun yaşadığımda adsl modemi takayım bozuk mu anlarız demiştim adsl modem vdsl hatta çalışmaz demişlerdi emin misiniz adsl altyapısıdna olduğunuza
Evet.
Defalarca kez telefon ile konuşup anlattım sorunu "Online işlemlerden destek kaydı açmanız lazım, biz bir şey yapamıyoruz" dediler.
Belki 10 tane destek kaydı açtım, aynı mesajı yapıştırıp konuyu kilitliyorlar.

Evet.
Defalarca kez telefon ile konuşup anlattım sorunu "Online işlemlerden destek kaydı açmanız lazım, biz bir şey yapamıyoruz" dediler.
Belki 10 tane destek kaydı açtım, aynı mesajı yapıştırıp konuyu kilitliyorlar.
Vdsl hatta olup sana 12mbps veriyorlar olmasın ?

Vdsl hatta olup sana 12mbps veriyorlar olmasın ?
Valla kral öyle veya böyle hiç fark etmiyor.
Abonelik sözleşmemde yazan şartları uygulamıyorlar.
Kurulum ücretsiz yazıyor. 90 TL kurulum bedeli aldılar.
100 Mbps'e kadar YAPA aktif altyapı diyorlar, 12 Mbps alıyorum.

Valla kral öyle veya böyle hiç fark etmiyor.
Abonelik sözleşmemde yazan şartları uygulamıyorlar.
Kurulum ücretsiz yazıyor. 90 TL kurulum bedeli aldılar.
100 Mbps'e kadar YAPA aktif altyapı diyorlar, 12 Mbps alıyorum.
İlk olarak taahüütlü değil zaten ayrılabilirsiniz istediğiniz zaman Turkcell felan taahüütün bozduğunda alıyor kurulum bedelini o yüzden çok fark yok ama memnun değilsen başka altyapısı olan firmaya geçebilirsin.

İlk olarak taahüütlü değil zaten ayrılabilirsiniz istediğiniz zaman Turkcell felan taahüütün bozduğunda alıyor kurulum bedelini o yüzden çok fark yok ama memnun değilsen başka altyapısı olan firmaya geçebilirsin.
Biliyorum.
Paylaştığım konunun sonunda yazmıştım sebebini;

"( Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama yakın zamanda taşınacağım. Diğer firmalar taahhütlü, o yüzden taşınacağım lokasyona göre tarife seçeceğim. Bu sebepten aboneliğimi mecburi devam ettiriyorum. )"

Biliyorum.
Paylaştığım konunun sonunda yazmıştım sebebini;

"( Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama yakın zamanda taşınacağım. Diğer firmalar taahhütlü, o yüzden taşınacağım lokasyona göre tarife seçeceğim. Bu sebepten aboneliğimi mecburi devam ettiriyorum. )"
Şöyle yapabilirsin mesela bağlattın diyelim turkcellin işte 16mbpslik hizmetini başka yere taşındığın zaman 50mbpsliik destekliyorsa taahüüt bozmadan direk geçebilirsin. (ev taşınma sürecinde donduruyorlar mı bilmiyorum ama )

Şöyle yapabilirsin mesela bağlattın diyelim turkcellin işte 16mbpslik hizmetini başka yere taşındığın zaman 50mbpsliik destekliyorsa taahüüt bozmadan direk geçebilirsin. (ev taşınma sürecinde donduruyorlar mı bilmiyorum ama )
İşte taşınacağım lokasyon daha belli olmadığı için, gittiğim adrese göre seçmek istiyorum.
Yani Türkcell 16 Mbps verse bile, şu an aldığım hızları "taahhüt" ile almak dışında bir farkı olmayacak.

Geri