sizce hangi markanın setini dizeyim

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
razer-steelseries-corsair
sizce bu üçünden hangisinin setini dizeyim
bütçem 1750 TL klavye-mouse-kulaklık set dizip senkron çalıştırmak istiyorum

Bence razer diz.

Bence razer diz.
bende öyle düşünüyorum ama kulaklık yok çok pahalı hepsi şuan mamba te kullanıyorum fiyat düşüncede ornata chroma v2 alıcam tek sorun kulaklık mouse olmadan bütçem 1200

Açıkçası benim tercihim SteelSeries olurdu ama eğer çok bir senkronize takıntınız yoksa farklı farklı alın derim. Klavyede SteelSeries yerine Corsair'ın çok daha fiyatını hak eden ürünleri var vb. Ama illa hepsi aynı olsun derseniz bence SteelSeries toplamaya çalışın.

Açıkçası benim tercihim SteelSeries olurdu ama eğer çok bir senkronize takıntınız yoksa farklı farklı alın derim. Klavyede SteelSeries yerine Corsair'ın çok daha fiyatını hak eden ürünleri var vb. Ama illa hepsi aynı olsun derseniz bence SteelSeries toplamaya çalışın.
yakın zamanda kulaklık olarak void elite alıcam klavyede fiyat düşünce ornata v2 alıcam o yüzden biraz zor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mouse:corsair nightsword rgb 500 TL
kulaklık:corsair void elite 600TL
klavye:corsair k55 400 TL
bunlar nasıl sizce

Son düzenleme:
yakın zamanda kulaklık olarak void elite alıcam klavyede fiyat düşünce ornata v2 alıcam o yüzden biraz zor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mouse:corsair nightsword rgb 500 TL
kulaklık:corsair void elite 600TL
klavye:corsair k55 400 TL
bunlar nasıl sizce
Fena değil gibi. Bence düşünülebilir.

Fena değil gibi. Bence düşünülebilir.
klavyem biraz kafama takıldı sadece hem mebran hem ışıklandırma çok hoş değil biraz daha bekleyip mekanik bir corsair alabilirim belki 650-700 TL ye

Bence Corsair

Ben steelseries dizerdim açikçasi ama klavyeleri biraz pahali en düsük klavyesi 600 tl oda mekanik değil fln

Corsair

Logitech güzel olabilir fakat kulaklık seçenekleri kısıtlı, klavye mouse olarak çok tercih edilebilr.

Klavye: Logitech
Mouse: Razer
Kulaklık: Steelseries

Geri