Bu leptop alınır mı

furkaank

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar bu leptop alınır mı sizce bana csgo fortbite pubg lite oynatırmı ve ortalama kaç yıl gider sizce Yani benim işlerimi görür mü? İşlemcisi ryzen 3500 u 2600 den iyi mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bence alma. Üzerinde harici ekran kartı yok. Lol falan oynarsın. FPS oyunlarında çökecektir. Benim düşüncem bu yönde zaten. Linux işletim sistemiyle satıyorlar orasını da anlamadım.

Arkadaşlar bu leptop alınır mı sizce bana csgo fortbite PUBG lite oynatırmı ve ortalama kaç yıl gider sizce Yani benim işlerimi görür mü? İşlemcisi ryzen 3500 u 2600 den iyi mi?

U serisi laptoplara uyarlanması için yapılan düzenlemelerle ortaya çıkan, masaüstü işlemcilerden cok daha düşük performans veren islemcilerdir. Masaüstü performansı beklemeyin. Bir de fortnite bu bilgisayari zorlar gibime geliyor.
CS:GO bilmem... Belki. Cok beklentiniz olmasın. Limitiniz ne kadar?

Hayır bence alma. Üzerinde harici ekran kartı yok. Lol falan oynarsın. FPS oyunlarında çökecektir. Benim düşüncem bu yönde zaten. Linux işletim sistemiyle satıyorlar orasını da anlamadım.
Linux ücretsiz oldugu için yükleyip gönderiyorlar. İnsanlar en azından başta hemen çalıştırsın kullansın geçici süre diye.

U serisi laptoplara uyarlanması için yapılan düzenlemelerle ortaya çıkan, masaüstü işlemcilerden cok daha düşük performans veren islemcilerdir. Masaüstü performansı beklemeyin. Bir de fortnite bu bilgisayari zorlar gibime geliyor.
CS:GO bilmem... Belki. Cok beklentiniz olmasın. Limitiniz ne kadar?

Linux ücretsiz oldugu için yükleyip gönderiyorlar. İnsanlar en azından başta hemen çalıştırsın kullansın geçici süre diye.
BİR YOUTUBE KANALINDA BU LEPTOPU ÇOK ÖVMÜŞ

Dün 3200 tl idi o kadar dil döküldü alın denildi. Geç kaldınız geçmiş olsun. Diğer konulara göz atmalıydınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,659
Üyeler
197,523
Son üye
TekHilal
Geri