a.emrebagdatli
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Durmaplay'de 90 TL Foxngame'de 100 TL ye satılıyor Overwatch. İkisden birinden almayı düşünüyorum. Önceden alan arkadaşlar var mı ? Güvenilir mi sizce ?
DurmaPlayden alışveriş yaptım güvenilir.Durmaplay'de 90 TL Foxngame'de 100 TL ye satılıyor Overwatch. İkisden birinden almayı düşünüyorum. Önceden alan arkadaşlar var mı ? Güvenilir mi sizce ?
Hangi oyunları aldınız ? Bide hiç problem yaşadınız mı ?DurmaPlayden alışveriş yaptım güvenilir.
Kendi sitesindeki fiyata bakmak için girdim de galiba TL ile satış yok, Kendi sitesinde 20 dolar aceleniz yoksa indirim bekleyebilirsiniz fakat DurmaPlay ve Foxngame de güvenilir diye biliyorum karar sizin.Durmaplay'de 90 TL Foxngame'de 100 TL ye satılıyor Overwatch. İkisden birinden almayı düşünüyorum. Önceden alan arkadaşlar var mı ? Güvenilir mi sizce ?
Battlefield 3 ve 4'ü aldım. Kod halinde geliyor sıkıntı yaşamadım hiç. Premium almıştım 2 kod halinde geliyormuş ben bilmiyordum. İlk kodu yazdım premiumu göremeyince dolandırıldım sandımHangi oyunları aldınız ? Bide hiç problem yaşadınız mı ?
Dolar olsa kendi platformundan alırdım battle.netin ama maalesef 20 EuroKendi sitesindeki fiyata bakmak için girdim de galiba TL ile satış yok, Kendi sitesinde 20 dolar aceleniz yoksa indirim bekleyebilirsiniz fakat DurmaPlay ve Foxngame de güvenilir diye biliyorum karar sizin.
Bende Dolar olarak gözüküyor.Dolar olsa kendi platformundan alırdım battle.netin ama maalesef 20 Euro![]()
Yanlış yerden mi bakıyorum?Bende Dolar olarak gözüküyor.