Ucuza Overwatch Güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
16
Durmaplay'de 90 TL Foxngame'de 100 TL ye satılıyor Overwatch. İkisden birinden almayı düşünüyorum. Önceden alan arkadaşlar var mı ? Güvenilir mi sizce ?

Durmaplay'de 90 TL Foxngame'de 100 TL ye satılıyor Overwatch. İkisden birinden almayı düşünüyorum. Önceden alan arkadaşlar var mı ? Güvenilir mi sizce ?
DurmaPlayden alışveriş yaptım güvenilir.

Kendi sitesindeki fiyata bakmak için girdim de galiba TL ile satış yok, Kendi sitesinde 20 dolar aceleniz yoksa indirim bekleyebilirsiniz fakat DurmaPlay ve Foxngame de güvenilir diye biliyorum karar sizin.

Hangi oyunları aldınız ? Bide hiç problem yaşadınız mı ?
Battlefield 3 ve 4'ü aldım. Kod halinde geliyor sıkıntı yaşamadım hiç. Premium almıştım 2 kod halinde geliyormuş ben bilmiyordum. İlk kodu yazdım premiumu göremeyince dolandırıldım sandım :D Meğerse ikinci kodda geliyormuş arkasından. Sıkıntı yaşamazsın merak etme.

Kendi sitesindeki fiyata bakmak için girdim de galiba TL ile satış yok, Kendi sitesinde 20 dolar aceleniz yoksa indirim bekleyebilirsiniz fakat DurmaPlay ve Foxngame de güvenilir diye biliyorum karar sizin.
Dolar olsa kendi platformundan alırdım battle.netin ama maalesef 20 Euro :(

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48 KB · Hit: 77
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,157
Üyeler
194,872