Parça Tavsiyesi Önerisi

Hocam harika duruyor ama itopyada stok yok 🥺
aa stok yokmuş cidden
Vatan’da var 1016 liraya ve sanırım ondan daha da ucuzu yok. Açıkçası TD500 e 1016 lira verilir mi emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanları da bi tık sorunlu kasanın çünkü

aa stok yokmuş cidden
Vatan’da var 1016 liraya ve sanırım ondan daha da ucuzu yok. Açıkçası TD500 e 1016 lira verilir mi emin değilim.

Fanları da bi tık sorunlu kasanın çünkü
O zaman bekleyeceğim hocam ya da başka önereceğiniz kasa varsa
Ama diyorsanız bekleyin beklerim

O zaman bekleyeceğim hocam ya da başka önereceğiniz kasa varsa
Ama diyorsanız bekleyin beklerim
Yani ben almazdım 1000 liraya TD500. Eğer 1000 lira civarına çıkıyorsak ben XPG Battlecruiser alırdım şahsen ama onun da stokları yok

Yani ben almazdım 1000 liraya TD500. Eğer 1000 lira civarına çıkıyorsak ben XPG Battlecruiser alırdım şahsen ama onun da stokları yok
Hocam sadece ekran kartında stok sıkıntısı yokmuş 😕

Anakart olarak sahibindenden B550 Steel Legend almanı öneririm (1500 TL'ye var şuan :LOL:)

@xSkynel bu videoyu eskiden başkası için çekmiştim ama sende bi izle. TD500 ün fanlarının sıkıntısını gösteriyorum. Bence çok büyük dert değil ama sese hassas olanlar için sıkıntılı olabilir.

@xSkynel bu videoyu eskiden başkası için çekmiştim ama sende bi izle. TD500 ün fanlarının sıkıntısını gösteriyorum. Bence çok büyük dert değil ama sese hassas olanlar için sıkıntılı olabilir.
Hocam aman aman ses sorunu yoksa sıkıntı değil t6 ultrada fazla gelmişti bana zamanlan duymamaya başladım.

Nasıl heveslendim kasa harika gözüküyor ya🥺

Hocam aman aman ses sorunu yoksa sıkıntı değil t6 ultrada fazla gelmişti bana zamanlan duymamaya başladım.
T6 ultra’dan daha az sesi olduğu kesin :ROFLMAO:
Bende eskiden T6 kullanıyordum da felaketti onun sesi ya

Hocam farketmem o zaman t6 ultranın sesine alıştım çünkü.
O zaman XPG Battlecruiser veya TD500 almaya çalış. TD500 ün beyazı hep pahalı oluyor genelde ama indirim bulmaya çalış. XPG Battlecruiser stoklara gelirse 1000 lira veya altına onu al bence.

Geri