LiptoNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
2 dakka önce aktifmiş oysaki 1 cevap versen ne güzel olur du be @Abdullah HacıgülStok bitse @Abdullah Hacıgül kesinlikle bilgilendirme yapardı, yıllardır izliyorum yani adamı![]()
2 dakka önce aktifmiş oysaki 1 cevap versen ne güzel olur du be @Abdullah HacıgülStok bitse @Abdullah Hacıgül kesinlikle bilgilendirme yapardı, yıllardır izliyorum yani adamı![]()
Stok açılmasına açılacak bizim bankadaki stok buna uygun mu önemli olan o
Bence 12k ya kadar alınabilecek bir sistem ki benim bütçem zaten o . Umarım alabiliriz. Cidden ne maining umrumda ne de alım satım yapıp para kazanmak umrumda. Şu gözler RTXli oyunları görsün kafiStok açılmasına açılacak bizim bankadaki stok buna uygun mu önemli olan o![]()
Uzun zamandır parayı biriktirdik şimdi de alamıyoruz
Üniversite yıllarımda @Abdullah Hacıgül ü izlerdim, o eski zamanlar daha iyiymiş cidden en azından 4-5 saat dayanıyordu
![]()
Hayır girmediSon durum ne dostum? Girdi mi stoğa aldın mı?
Ben bekliyorum hocam biri saat 17:00'da tekrar stoğa girecek yazmış. Bir umut tekrar deneyeceğim. Nasip bundan sonrasıSon durum ne dostum? Girdi mi stoğa aldın mı?
Neden özellikle 17:00 acabaBen bekliyorum hocam biri saat 17:00'da tekrar stoğa girecek yazmış. Bir umut tekrar deneyeceğim. Nasip bundan sonrası
Bilmiyorum açıkçası dostum, o bilgiyi de teyitleyemedim. Arkadaş nerden öğrendi bilmiyorum.Neden özellikle 17:00 acaba
Dün @Abdullah Hacıgül reis söyledi stoklar yenilencek ama daha makul bir fiyattan artacak yani fiyat dedi ordan biliyor herkesBilmiyorum açıkçası dostum, o bilgiyi de teyitleyemedim. Arkadaş nerden öğrendi bilmiyorum.
Valla yokMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını ben mi göremiyorum sadece?
Stok açılmasına açılacak bizim bankadaki stok buna uygun mu önemli olan o![]()
knk enson biri itopyayı aradığını söyledi adama ekrankartı stoğu kalmadı yeniden stok olduğunda tekrar satışa sunulur demişler ben onların yalancısıyımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını ben mi göremiyorum sadece?