LiptoNN
80+
Dahası
Amacım fiyat performans değildi sadece kaliteydi kaliteye özen göstermiştim ama maalesef ..
Amacım fiyat performans değildi sadece kaliteydi kaliteye özen göstermiştim ama maalesef ..
Benim aklıma kalite diyince direk evga gigabyte geliyor abi nie acabaAmacım fiyat performans değildi sadece kaliteydi kaliteye özen göstermiştim ama maalesef ..
Hocam 3060 sisteme 12k verilmez ya12k da gayet alınabilir bak bakayım 12kya böyle sistem var mı diğer sitelerde
Asus / MSİ varkende abi lütfen kdksksBenim aklıma kalite diyince direk evga gigabyte geliyor abi nie acaba
Evga tr de anakarti fln yok evgadan iyisini tanımıyorum tabi zotac i ezemeyiz 7 yıl ekran kartı garantisi verebiliyosa iyiidirAsus / MSİ varkende abi lütfen kdksks
PALİTHocam 3060 sisteme 12k verilmez ya
Doğrudur ben ASUS’tan vazgeçmem+1 kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evga tr de anakarti fln yok evgadan iyisini tanımıyorum tabi zotac i ezemeyiz 7 yıl ekran kartı garantisi verebiliyosa iyiidir
İyiii .dPALİT
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur ben ASUS’tan vazgeçmem
11999 verilirmi peki?
Stok açılmasına açılacak bizim bankadaki stok buna uygun mu önemli olan oValla hocam yok @Abdullah Hacıgül bu konuya cevap vermiyor. Benim anladığım kadarıyla stok tekrardan açılacak. Dün akşam 9'a kadar F5 spamlamıştım. Bugün de öyle olacak anlaşıldı
Stok bitse @Abdullah Hacıgül kesinlikle bilgilendirme yapardı, yıllardır izliyorum yani adamıValla hocam yok @Abdullah Hacıgül bu konuya cevap vermiyor. Benim anladığım kadarıyla stok tekrardan açılacak. Dün akşam 9'a kadar F5 spamlamıştım. Bugün de öyle olacak anlaşıldı