2 3 sene önce 1200tl ye RX 580 8gb almıştım sıfır o günleri istiyorumİtopya duy sesini sjsjsjsjsğ
Ben 10dk da bir girip bakiyom knk15.00te 3 tane stok açsalar efsane olur. Evde takla atarak geziyorum sinirlerim gerildi
Bide 10500e çıkıyormuş fln .d15.00te 3 tane stok açsalar efsane olur. Evde takla atarak geziyorum sinirlerim gerildi
Abdullah abinin hesabı neydi? Duysun artık sesimizi :'h2 3 sene önce 1200tl ye RX 580 8gb almıştım sıfır o günleri istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 10dk da bir girip bakiyom knk
@Abdullah Hacıgül hocam help me aydınlat bizi karanlıkta kaldıkAbdullah abinin hesabı neydi? Duysun artık sesimizi :'h
ayyyyy var ya harika olur. Kalbimde hep 10300 var ama 10300 olursa salisesinde yer mininglciler2 3 sene önce 1200tl ye RX 580 8gb almıştım sıfır o günleri istiyorum
Ben 10dk da bir girip bakiyom knk
Bide 10500e çıkıyormuş fln .d
Yada yık dök kalbimizi ...@Abdullah Hacıgül Abi sesimizi duy bir şey söyle umutlandır bizi sjsjsjs
Salla salla vur duvara sjsjsmsjsjsjahaYada yık dök kalbimizi ...
Lan sus hayali bile güzel cjwkdjwayyyyy var ya harika olur. Kalbimde hep 10300 var ama 10300 olursa salisesinde yer mininglciler
Akşam sistemi almışım içine beyaz 240mm id cooling sıvı soğutma takiyordum rüyamdaSalla salla vur duvara sjsjsmsjsjsjaha
ama sen hain sen şeytanLan sus hayali bile güzel cjwkdjw
Akşam sistemi almışım içine beyaz 240mm id cooling sıvı soğutma takiyordum rüyamda
Sonra bir kalktım eski parçalar masanın üstünde ...Lan sus hayali bile güzel cjwkdjw
Akşam sistemi almışım içine beyaz 240mm id cooling sıvı soğutma takiyordum rüyamda
Benim masada pc yok skkdskjxksjs kitaplarla göz göze geliyoruzSonra bir kalktım eski parçalar masanın üstünde ...
Yenilendi diye okudum heycanlandım olum napıyorsun yaSonra bir kalktım eski parçalar masanın üstünde ...
BİLGİLENDİRME- Saat 15.00 stoklar yenilenmedi.