Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
3060'lı sistem kanka.DART1 Ne onu anlamadım.
3060'lı sistem kanka.DART1 Ne onu anlamadım.
Bende yaDünden beri 20 konu açtın. Al da artık kurtul. Senin şu sistemi almanı senden çok istiyorum
donanımarşivinin dün yaptığı 5600x+3060 sistemin adı.
Aaa yeni video mu gelmiş.DART1 Donanım Arşivinin yeni sistemi.
Dünkü 3060 sistemDART1 Ne onu anlamadım.
13 e veya 12 ye alınmaz aldirilmazAhahha valla tek konu sayfam bu sistemle dolu. Şansımızı deniyoruz 13k çıkarsa daha çok göreceğiz beni :'(
Dün çıkan DA sistem bugün tekrardan stoğa girecek ne zaman girecek diye konuşuyorlar hocam.Olay nedir.
Ben bilmiyorum da öğrenmek istedim
AlmamGelirse de 12K'dan aşağı gelmez.
Herkes 11 k ya bekliyordu 10k ya çıktı herkes 12k diyo 11k gelcek gelsin artık Allah'ım yaGelirse de 12K'dan aşağı gelmez.
Hocam nereden biliyoruz bunu?Dün çıkan DA sistem bugün tekrardan stoğa girecek ne zaman girecek diye konuşuyorlar hocam.
Valla çıldırırsın ksjsjsAlmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes 11 k ya bekliyordu 10k ya çıktı herkes 12k diyo 11k gelcek gelsin artık Allah'ım ya
Çıldırdım zaten gidip rtx 2070 süper sistem de almak istemiyorum yetherrrr .dValla çıldırırsın ksjsjs
15k ya gördüm ben sabah dahada gidiyor maşallah maşallah altın bu kadar değerlenmedi nsjsmsksÇıldırdım zaten gidip rtx 2070 süper sistem de almak istemiyorum yetherrrr .d
Hocam dün biri söylemişti forumda girecek diye tekrardan Abdullah abi söylemiş bir konudaHocam nereden biliyoruz bunu?
Herkes stoğa gireceğini söylüyor, inşallah girer fakat böyle bir bilgi var mı elimizde?
@Abdullah Hacıgül