Bilgisayarı açamıyorum

Hayır babamın bir arkadaşı topladı.Yardımcı olur ama cidden bıktım.1 yıldır adam gibi bilgisayar kullanamıyorum eski sistemim zaten çöptü mahalle bilgisayarcısından almıştık.Ekran kartı 5-6 kere bozuldu değiştirmedik daha ardından zaten bu sistemi almak için onu verdim.

Dostum PSU gitmiş ama kullandığın PSU'nun aşağıdaki sertifikalara sahip olduğunu düşünmüyorum.

Korumalar
OVP: Yüksek voltaj koruması
UVP: Düşük voltaj koruması
SCP: Kısa dere koruması
OCP: Aşırı akım koruması
OPP: Aşırı güç koruması
OTP: Yüksek sıcaklık koruması

DİKKAT !

UVP koruması olmadığı için bilgisayarın diğer parçaları da zarar görmüş olabilir veya komple yanmışta olabilir. Lütfen bilgisayarcıya götürmeden önce kendiniz başka bir PSU ile deneyin. Yoksa bilgisayarcı bilgisayarın tamamen yanmış deyip sağlam parçalarını bozuk muadilleriyle değiştirebilir !!

Dostum PSU gitmiş ama kullandığın PSU'nun aşağıdaki sertifikalara sahip olduğunu düşünmüyorum.

Korumalar
OVP: Yüksek voltaj koruması
UVP: Düşük voltaj koruması
SCP: Kısa dere koruması
OCP: Aşırı akım koruması
OPP: Aşırı güç koruması
OTP: Yüksek sıcaklık koruması

DİKKAT !

UVP koruması olmadığı için bilgisayarın diğer parçaları da zarar görmüş olabilir veya komple yanmışta olabilir. Lütfen bilgisayarcıya götürmeden önce kendiniz başka bir PSU ile deneyin. Yoksa bilgisayarcı bilgisayarın tamamen yanmış deyip sağlam parçalarını bozuk muadilleriyle değiştirebilir !!
Komik bişey soylicem sorun kablodaymis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri