KoppuK
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,282
50 kere falan like atmaya çalıştım.Kara mizah ne demek? Eminim ki bilmiyirsundur.
50 kere falan like atmaya çalıştım.Kara mizah ne demek? Eminim ki bilmiyirsundur.
14 galiba sınırTwitch'de yaş sınırı var. 18 yaş altı yayın yasak diye biliyorum.
mizah ile tiktokğu nasıl aynı kefene koyuyorsun tiktokda orasını burasını açan mal mal bağırarak paraları cebine götürenlerle ne alakası var?Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
8-13 yaş arası çoğu çocuk ders çalışmıyor orada fenomen olmak için PUBG videosu atıyor. Orasını burasını açıp ünlü olanlar da var.
Neyse işte, benim bildiğim 18 yaş altı aile onayı ama emin değilim.14 galiba sınır
REYMEEENNNNN NAPTIINNNN REYMEENNNmizah ile tiktokğu nasıl aynı kefene koyuyorsun tiktokda orasını burasını açan mal mal bağırarak paraları cebine götürenlerle ne alakası var?
Rusya Dışişleri Bakanlığı, TikTok hesabı açmıştı haberin olsun.
Çekirdeğimi alır AKP'ye reyting kazandırırım.keşke beyaz futbol bu tiktokçular hakkında da konuşsa yorum yapsa videolara falan, Ahmet çakar zaten direk tribe falan girer bayağı zevkli olur![]()
bunlara para atanların neyse biraz sert girecektim siz devamını hayal edin.mizah ile tiktokğu nasıl aynı kefene koyuyorsun tiktokda orasını burasını açan mal mal bağırarak paraları cebine götürenlerle ne alakası var?
OHA REYNMEN NAPTIN??Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
#freeorkunRusya Dışişleri Bakanlığı, TikTok hesabı açmıştı haberin olsun.
Sonra gelip dava açmasınlar.
Tiktok'çu Abdullah Hacıgül @KoppuK'un yazısını beğenmedi!Rusya Dışişleri Bakanlığı, TikTok hesabı açmıştı haberin olsun.
Sonra gelip dava açmasınlar.