- Konu Sahibi Konu Sahibi
Twitchte de aynısı var?8-13 yaş arası çoğu çocuk ders çalışmıyor orada fenomen olmak için PUBG videosu atıyor. Orasını burasını açıp ünlü olanlar da var.
Twitchte de aynısı var?8-13 yaş arası çoğu çocuk ders çalışmıyor orada fenomen olmak için PUBG videosu atıyor. Orasını burasını açıp ünlü olanlar da var.
İlk baştakini dinledin mi? Herhangi bir mantığa uymuyor çünkü kadının söyledikleri.Senin sevdiğin şeye ters düştüğü için mi?
Twitch'de yaş sınırı var. 18 yaş altı yayın yasak diye biliyorum.Twitchte de aynısı var?
o saçma kullanlar için kapatılması saçma olur. Tiktoku düzgün kullananlarda var?Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktoku düzgün kullananlarda var?
Eşcinsellerin, kızların orasını burasını açması , takipçi için "baby face" gibi gülmesi vesaire vesaire. Bildiğin kendini pazarlama.anlamadım neden böyle diyorsun ben tiktok izlemiyorum ama yaptığınız durum yanlış bir durum tiktok neden kapatılsın?
Kara mizah ne demek? Eminim ki bilmiyirsundur.Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Cok çok azo saçma kullanlar için kapatılması saçma olur. Tiktoku düzgün kullananlarda var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurunun yanında yaşta yanar.o saçma kullanlar için kapatılması saçma olur. Tiktoku düzgün kullananlarda var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kara mizah farklı bir şey yalnızTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Hayır kapatılmamalı bence.Bu kimin tiqtoqcusuuu buuuuuuuuu!
Allah'a şükür tiqtoqu hiç yüklemedim, kullanmadım. Acilen kapatılmalı.