Windows 10 Windows 8 Geri Dönme

xByRxcky_

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba bilgisayarımı dersler için windows 10 yaptım ama sistemi fazla kastırdığı için windows 8 e geri dönmek istiyorum 1 aydan fazla kullandığım için kurtarma bölümünden geri dönemiyorum acaba nasıl windows 8 e
2021-03-01_18-51-18.png
geri dönebilirim acil yardım istiyorum lütfen teşekkürler.

Sıfırdan Windows 8 kurulumu yapmalısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz hizmetleri kapatırsanız kasma sorununuz çözülebilir eğer işlemciniz güçsüz ise.

Sıfırdan Windows 8 kurucaksın fakat bende win 8 deydim beğenmedim win 10 a geçtim. Win 10 daha iyi performans veriyor. Bilgisayar 10 yıllık.

Sıfırdan Windows 8 kurucaksın fakat bende win 8 deydim beğenmedim win 10 a geçtim. Win 10 daha iyi performans veriyor. Bilgisayar 10 yıllık.
Bilgisayarım eski bir laptop var İntel hd graphics 4000 var Windows 8.1 yüklesem sistem kasarmı

Bilgisayarım eski bir laptop var İntel hd graphics 4000 var Windows 8.1 yüklesem sistem kasarmı
Büyük ihtimal benim bilgisayarım gibi seninki de. Kasmasının sebebi hdd var ise ondandır. Eğer sdd taktırabilir isen çok iyi olur ama taktıramaz isen win 10 daha iyi gibi ben win 8 den win 10 a geçirdim daha iyi çalışmaya başladı.

Büyük ihtimal benim bilgisayarım gibi seninki de. Kasmasının sebebi hdd var ise ondandır. Eğer sdd taktırabilir isen çok iyi olur ama taktıramaz isen win 10 daha iyi gibi ben win 8 den win 10 a geçirdim daha iyi çalışmaya başladı.
2 gb ram pentium işlemci 500gb hdd ve w10 32 bit kullanıyorum kasmıyor :D? abartma.

hocam kusura bakmayın konuya yazıcaktım yanlışlıkla yanıt atmışım
Tamamdır sorun yok. Önceden win 8 kullanıp sonra win 10 a geçtiyseniz farkı anlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,510
Üyeler
186,501
Son üye
hiym1
Geri