Sınavlar hangi gün olacak?

Bilemiyoruz bu devlet birşeyi doğru düzgün söyleyemiyor bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor çıldırmak üzereyim sövecem artık şuan evde telefon trafiği oldu resmen herkes soruyor ne olacak bu okullar diye.

Tek zeki siz değilsiniz teşekkürler sormak benim de aklıma geliyor.

Yahu açmayayım açmayayım diyorum da hangi gün olacak bu Allah'ın belası sınavlar?
8 Mart mı yarın mı net bir kaynak var mı kafayı tırlattım
Okulunuz açıklama yapmadığı veya yazılı bir belge olmadığı sürece kimsenin dediğine inanmayın

Tek zeki siz değilsiniz teşekkürler sormak benim de aklıma geliyor.
Zekilikten bahsetmedim, eğer okulunuz 8 mart diye tarih verdiyse yarın sınav yapılamaz. Kafamdan sallamıyorum, öğretmenlik mesleği ailemizde olan bir meslek. İnsanlara yardımcı olmak da suç oldu artık!

Yarın sınav yok. Sadece yüz yüze eğitim görecek okullar açıklandı.

8 Mart'ta sınavlar başlayacak. Şimdi sordum müdüre.

Ben de darlandım ne bu saçma sapan açıklamalar.

Yarın sınav yok. Sadece yüz yüze eğitim görecek okullar açıklandı.

8 Mart'ta sınavlar başlayacak. Şimdi sordum müdüre.

Ben de darlandım ne bu saçma sapan açıklamalar.
Aynısı farklı kelimelerle anlatıyorum, tripler tavırlar... Al ne haliniz varsa görün diyesim var ama neyse :D

Zekilikten bahsetmedim, eğer okulunuz 8 mart diye tarih verdiyse yarın sınav yapılamaz. Kafamdan sallamıyorum, öğretmenlik mesleği ailemizde olan bir meslek. İnsanlara yardımcı olmak da suç oldu artık!
Benim ailemde de var, birileri 2 mart birileri 8 mart birileri başka bir şey söylüyor.
Eğer bakanlıktan bir açıklama varsa ben bulamadım belki siz bulmuşsunuzdur paylaşın bilgi sahibi olalım diye açtım bu konuyu.

Geri