Okullar Hakkında Tüm Açıklamalar

Bittik şuan Twitter karışık dakkada 10k tweet falan atılıyor

Ben zaten 1 aydır okula gidiyorum.Özeldeyim yani öyle ufak özellerden kimsenin salladığı yok korona falan ama siz kendiniz olarak dikkat edin valla çok sakat ben geçirdim.Aman diyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım ki şimdi gidiyor muyum gitmiyor muyum yarın okula
Hocalar yok dediyse yoktur.Onlardan haber bekle bence

Bittik şuan Twitter karışık dakkada 10k tweet falan atılıyor
Yabancılar bile tweet attı ziya bey sallamadı.Bu saatten sonra bişey değişmez.

Ben zaten 1 aydır okula gidiyorum.Özeldeyim yani öyle ufak özellerden kimsenin salladığı yok korona falan ama siz kendiniz olarak dikkat edin valla çok sakat ben geçirdim.Aman diyim.

Hocalar yok dediyse yoktur.Onlardan haber bekle bence
Tamam hocam 8 Mart'ta sınav var dediler sadece sınav zamanı geliceksiniz dediler ama bekliyorum.

Anlamadığım şey net herkesin anlayacağı bir açıklama yapmak bu kadar zor mu ?

Daha önce de olduğu gibi yasaklar gevşetiliyor ve korona gözle görülür şekilde belirginleştiğinde tekrardan arttırıyorlar. Saçmalıktan başka bir şey değil...

Ama benim düşüncem ben yine ekim kasım civarı 1 ay gitmiştim.Fena bir artış oldu ve geri kapadılar.Bu gevşemelerle beraber 20 yaş ve dede ninelerimiz gezintiye çıkarsa yine aynı artış olacaktır.Tek seferde 2 ay sıkı tedbirle bu işi kökten bitirebilirlerdi ama welcome to turkey

Duyduğum tüm doğru bilgilerin sonucunda herkesin anlayacağı şekilde yazmak istedim.

- Tüm Türkiyede Okul öncesi,ilkokullar,8.sınıflar ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlıyor.
- Yüksek ve Çok Riskli Bölgelerde sadece yüz yüze sınavlar yapılacak.
- Düşük ve Orta Riskli Bölgelerde diğer sınıflarda kademeli olarak açılacak
Her türlü sınavlar olucak kendinize dikkat edin dostlar
Koca bir sene geçmiştir son 3 ay kala okulları açarsın ve 18 yaş gruba o partiyi sevmesin diye okulları açarsın...
1614624014286.png

Haydi Çocuklar Okula :)
son-dakika.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__