Zamanında 4 5 sene önce singleplayer'da kafa dağıtmak için ben de build felan denerdim o aralar araştırmıştım bu olayı ama yapamamıştımKendi başıma survival oynuyordum ama şimdi arkadaşımla oynamak için server kurmam gerekiyormuş, şu anki yaptığım dünyayı server'a geçirebilir miyim? Baya geliştirdim boşuna gitsin istemiyorum.
ddostum bu işe yaramaz ama Çalıştır>%appdata%>.minecraft>saves klasörü içerisinden kendi dünyanı bul bu işlemden sonra dünyanı rar dosyasının içine aktar eğer serveri ftp üzerinden veya aternosdan kuruyorssan dünya kısmı yani world seçeneği içerisine yükle aternosa klasör olarak atınca sorun çıkıyor aternos daEvet servera geçirebilirsin. Çalıştır>%appdata%>.minecraft>saves klasörü içerisinden kendi dünyanı bul.
Sonra sunucuyu kurarken o dünyayı kullanabilirsin.
Ben direkt dosya olarak çok attım ve bir sorun yaşamadım.ddostum bu işe yaramaz ama Çalıştır>%appdata%>.minecraft>saves klasörü içerisinden kendi dünyanı bul bu işlemden sonra dünyanı rar dosyasının içine aktar eğer serveri ftp üzerinden veya aternosdan kuruyorssan dünya kısmı yani world seçeneği içerisine yükle aternosa klasör olarak atınca sorun çıkıyor aternos da
şunun hakkında bilgilendireyim ftp serverleri üzerinde klasör olarak atabilirsin aternosda ben en son 3 yıl önce rar la atıyodum klasör olarak attığında hata verir ve map yüklendiğinde bozuk olurdu genelde rarolarak atmanı ister internet hostları vakat vps yada vds veyahut ftp serveri üzerinden kurulmuş serverlere klasör olarakta atabilirsinBen direkt dosya olarak çok attım ve bir sorun yaşamadım.