Xiaomi Global Telefon Hakkında Bilgi İstiyorum

Reaksiyon skoru
101
Bütçe
2500
öncelikle selamın aleyküm. bir telefon alacağım fiyatım 2500 tl bütçe. sizin gibi benimde bir sürü arkadaşım global telefon kullanıyor ve hiçbir sorun yaşamadılar.
bana bu global mevzusunu?imeil mevzusunu ve benzeri olayları anlatırmısınız?
sizce 24 ay garantili note 9s 2450 tl-- kaçak telefonlarda da poco x3 ve redmi note 9 pro var
sizce hangisini almalıyım

öncelikle selamın aleyküm. bir telefon alacağım fiyatım 2500 TL bütçe. sizin gibi benimde bir sürü arkadaşım global telefon kullanıyor ve hiçbir sorun yaşamadılar.
sizce 24 ay garantili note 9s 2450 TL-- kaçak telefonlarda da poco x3 ve redmi note 9 pro var
3ROM var biri Avrupa biri Global biri Çin , Avrupa ve Global olanları alabilirsiniz :)

Xiaomi de ha garanti var ha yok daha Türkiye'ye yerleşemediler çok önemli değil
yani parçaları pahalımıdır bu note 9 ların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve imeil nasıl atılıyor biliyormusunuz?

yani parçaları pahalımıdır bu note 9 ların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve imeil nasıl atılıyor biliyormusunuz?
İMEİ atmak yasadışı bir işlem yaptırılırken yakalanırsanız çok büyük sıkıntı

hani attırmaktan kaçmak için kendi eski telefonumun imeil ini atsam daha iyi değilmi kapanma sorunu olmaz en azından

öncelikle selamın aleyküm. bir telefon alacağım fiyatım 2500 TL bütçe. sizin gibi benimde bir sürü arkadaşım global telefon kullanıyor ve hiçbir sorun yaşamadılar.
sizce 24 ay garantili note 9s 2450 TL-- kaçak telefonlarda da poco x3 ve redmi note 9 pro var
Yurtdışından orjinal telefonları getiriyorlar, Türkiye'de IMEI atıp arama gibi işlemlerin yapılmasını sağlıyorlar. Yurtiçi telefonlar ile farkı başka ülkelerden geldiği için hem ucuz oluyor, hem vergi alınmıyor.

Yurtdışından orjinal telefonları getiriyorlar, Türkiye'de IMEI atıp arama gibi işlemlerin yapılmasını sağlıyorlar. Yurtiçi telefonlar ile farkı başka ülkelerden geldiği için hem ucuz oluyor, hem vergi alınmıyor.
evet onu biliyorum ama öğrenmek istediğim yazılım sıkıntısı çıkarsa neler yapıyoruz imeil nası atılıyıor?
bir arkadaşım sen eski telefon imeil ini at dedi kapanma felan olmaz hiç dedi kendi eski bozuk telefonumun imeil ini atsam sorun ol

evet onu biliyorum ama öğrenmek istediğim yazılım sıkıntısı çıkarsa neler yapıyoruz imeil nası atılıyıor?
bir arkadaşım sen eski telefon imeil ini at dedi kapanma felan olmaz hiç dedi kendi eski bozuk telefonumun imeil ini atsam sorun ol
olmaz onu dedim ya yukarda eski telefonu atarsan iptal olmaz İMEİ

Geri