Kargom Gümrükde mi Değil mi?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,263
@Abdullah Hacıgül abi attığın storyden kaynaklı bilgin vardır diye seni etiketliyorum bilgisi olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.

25 Şubat'ta ekran kartı siparişi verdim 1 tane ekran kartı aldım ve yurtdışından sipariş ettiğim ilk ekran kartı idi 1 marta ürün kargoya verildi ve UPS ile geliyor
2 marttan beri UPS'in gönderi sitesinde gümrükte gözüküyor benden TC Kimlik aldılar

2 Mart'ta amazonda siparisler kısmına geldigimde gümrükte gecikme var yazıyordu

Bu sabah kalktığımda amazonda ki kırmızı yazı yeşil olmuş ürünün bugün saat akşam 8'e kadar teslim edileceği gümrükten çıktığı yazıyor ama dediğim gibi UPS'in sitesinde gümrükte gözüküyor ama amazonda saat 8'e kadar geleceği gözüküyor arayıp sordum hala gümrükte onay bekleniyor diyorlar anlamadım gümrükte mi değil mi?

@Abdullah Hacıgül abi attığın storyden kaynaklı bilgin vardır diye seni etiketliyorum bilgisi olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.

25 Şubat'ta ekran kartı siparişi verdim 1 tane ekran kartı aldım ve yurtdışından sipariş ettiğim ilk ekran kartı idi 1 marta ürün kargoya verildi ve UPS ile geliyor
2 marttan beri UPS'in gönderi sitesinde gümrükte gözüküyor benden TC Kimlik aldılar

Bu sabah kalktığımda amazonda ki kırmızı yazı yeşil olmuş ürünün bugün saat akşam 8'e kadar teslim edileceği gümrükten çıktığı yazıyor ama dediğim gibi UPS'in sitesinde gümrükte gözüküyor ama amazonda saat 8'e kadar geleceği gözüküyor arayıp sordum hala gümrükte onay bekleniyor diyorlar anlamadım gümrükte mi değil mi?
1 gün daha bekle sonrasına bakarsın

biraz bekleyin

UPS doğrusunu söylemiştir. Gümrük belki işlemler bitti diye sisteme erken geçmiş olabilir. Tahmini varış süresi her zaman gerçeği yansıtmayabilir. Eninde sonunda gelecektir. Hayırlısı olsun.

UPS doğrusunu söylemiştir. Gümrük belki işlemler bitti diye sisteme erken geçmiş olabilir. Tahmini varış süresi her zaman gerçeği yansıtmayabilir. Eninde sonunda gelecektir. Hayırlısı olsun.
Sağ olunda hocam Abdullah abinin paylaştığı story streslendirdi beni.

Amazondan aldınız ürünü değil mi? Firma zaten gümrükte takılmıyor bildiğim kadarıyla, vergiyi peşinen hesaplayıp aldığı için işlemleri de firma hallediyor diye biliyorum. UPS teslim aldığı zaman sisteminde görünmeye başlar bu arada.

Amazondan aldınız ürünü değil mi? Firma zaten gümrükte takılmıyor bildiğim kadarıyla, vergiyi peşinen hesaplayıp aldığı için işlemleri de firma hallediyor diye biliyorum. UPS teslim aldığı zaman sisteminde görünmeye başlar bu arada.
Hocam şöyle amazondan aldım ama gümrükte takılma olayı var mı bilmiyorum
UPS yurtdışından getiren kargo firması zaten

Hocam şöyle amazondan aldım ama gümrükte takılma olayı var mı bilmiyorum
UPS yurtdışından getiren kargo firması zaten
TR de kargoyu kim devralacak biliyor musun peki? Ben aliexpress ile satın alımlar yaptığım zamanlar PTT devralıyordu TR ayağında. Amazon konusunda emin değilim. UPS hem uluslararası çalışabilen bir firma. Gerçi TR de devralan kargo sistemde görünüyor, sonrasında takip numarası çıkıyordu, yani yabancı firmanın takip numarası ile PTT'nin takip numarasına erişip takip edebilmiştim ben.

TR de kargoyu kim devralacak biliyor musun peki? Ben aliexpress ile satın alımlar yaptığım zamanlar PTT devralıyordu TR ayağında. Amazon konusunda emin değilim. UPS hem uluslararası çalışabilen bir firma.
Hocam yine UPS getirmiyor mu zaten eve ben mi yanlış biliyorum

Aliexpreste PTT getiriyordu benim kargoları, Amazon'u bilmiyorum tekrarlayayım da yanlışlık olmasın.

ben amazon germany den daha yeni ürün aldım. İlk başra DHL’ye verildi oradan da yurtici kargoya

Geri