Whatsapp hesabı kapattırmak istiyorum suçmudur ?

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Bi arkadaş var beni deli ediyor (Pahalı oyun hesabımı çaldı geri vermiyor şifre değiştirmiş) hesabını bir süreliğine kapattıracağım bi arkadaşa. (1-2 günlüğüne)
Not:Bana illegal veya suç gibi gelmiyor.
Not2:Lütfen inkar etmeyin gerçekten hak ediyor başka kabahatleride var.

Hiç bir şey anlamadım ama sanırım arkadaşınız sizi sinir ediyor.. Engelleyin ?

Kendi hesabını çalmış.
Sende senin olan hesabını geri almak istiyorsun.
Bu neden suç olsun ki? :D

Kendi hesabını çalmış.
Sende senin olan hesabını geri almak istiyorsun.
Bu neden suç olsun ki? :D
Biri oyun biri WP
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir şey anlamadım ama sanırım arkadaşınız sizi sinir ediyor.. Engelleyin ?
Engellemekle bitmiyor canlı derste küfürde ediyor özelden hocalara söylemeyi bo9şver ceza almasını istiyorum.

Biri oyun biri WP

Engellemekle bitmiyor canlı derste küfürde ediyor özelden hocalara söylemeyi bo9şver ceza almasını istiyorum.
bunun gibilerini varya.. Bak sana doğru şeyi söylüyorum, rehber yada sınıf öğretmeninle iletişime geç ve olayı anlat mutlaka sana geri dönüş yapar utanma sakın o ailesine bildirir

bunun gibilerini varya.. Bak sana doğru şeyi söylüyorum, rehber yada sınıf öğretmeninle iletişime geç ve olayı anlat mutlaka sana geri dönüş yapar utanma sakın o ailesine bildirir
Utanmakmı :ROFLMAO:
Geçen senede aynı okuldaydık kendimi ateşe atarak (mecazi) onu lava attım (!) Mecaz konuşuyorum fena rezil etmiştim :)

Ebedi değil miydi o kelime
Düzelttim :)

Utanmakmı :ROFLMAO:
Geçen senede aynı okuldaydık kendimi ateşe atarak (mecazi) onu lava attım (!) Mecaz konuşuyorum fena rezil etmiştim :)

Düzelttim :)
Akıllanmaz, annesinin babasının numarası varsa olayı anlat, canlı derste küfür ediyorsa o dersin hocasına söyle mesela beni dersimi engelliyor vs küfür ediyor , sonra iş büyür bütün öğretmenler o çocuğa sinirlenir bırak sana kimseye böyle bir şey cesaret edemez

Akıllanmaz, annesinin babasının numarası varsa olayı anlat, canlı derste küfür ediyorsa o dersin hocasına söyle mesela beni dersimi engelliyor vs küfür ediyor , sonra iş büyür bütün öğretmenler o çocuğa sinirlenir bırak sana kimseye böyle bir şey cesaret edemez
Anlık sınıf öğretmenime yazıyorum bakayım ne diyecek özelden bana yazarsan sana anlatayım teşekkürler :)

Anlık sınıf öğretmenime yazıyorum bakayım ne diyecek özelden bana yazarsan sana anlatayım teşekkürler :)
Bunun gibilerini acımayacaksın kanka hem senin hemde onun iyiliği için, böyle devam ederse işler dahada büyüyebilir sana yapan ileride neler yapmaz

Geri