3501 TL sistem toplamak !!öneri!!

omerb.gzck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Bütçe
3501
bu dönemde ekran kartı fiyatlarında çoğu kişi muzdarip bu nedenle 3500 tl bandında bir apu sistem önerisi yapmak istedim umarım bir yanlış yoktur F/P ve ileriye dönük bir sistem olduğunu düşünüyorum. umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. yanlış bir şey yaptıisem özür dilerim aşağıya yazarsanız yanlış bir şey varsa sevinirim. ssd konusunda bir tık kararsızım öneri varsa yazarsanız sevinirim. bunu ben almayacağım ÖNERİ KONUSUNUDUR... hatam oldu ise özür dilerim yazarsanız sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram 2 adet bu arada 8*2 fiyata dahil

bu dönemde ekran kartı fiyatlarında çoğu kişi muzdarip bu nedenle 3500 TL bandında bir apu sistem önerisi yapmak istedim umarım bir yanlış yoktur F/P ve ileriye dönük bir sistem olduğunu düşünüyorum. umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. yanlış bir şey yaptıisem özür dilerim aşağıya yazarsanız yanlış bir şey varsa sevinirim. ssd konusunda bir tık kararsızım öneri varsa yazarsanız sevinirim. bunu ben almayacağım ÖNERİ KONUSUNUDUR... hatam oldu ise özür dilerim yazarsanız sevinirim

Ram 16 yap ve şu kasayı alma lütfen bütçe az 100 tl daha az güzel kasalar var mesela zalman t7 bakabilirsin.

bu dönemde ekran kartı fiyatlarında çoğu kişi muzdarip bu nedenle 3500 TL bandında bir apu sistem önerisi yapmak istedim umarım bir yanlış yoktur F/P ve ileriye dönük bir sistem olduğunu düşünüyorum. umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. yanlış bir şey yaptıisem özür dilerim aşağıya yazarsanız yanlış bir şey varsa sevinirim. ssd konusunda bir tık kararsızım öneri varsa yazarsanız sevinirim. bunu ben almayacağım ÖNERİ KONUSUNUDUR... hatam oldu ise özür dilerim yazarsanız sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram 2 adet bu arada 8*2 fiyata dahil
Kasa fiyatına göre kötü
İşlemci OC desteklemiyor.
RAM'ler kötü.
M2 sata ssd gereksiz bence.

Ekran Alıntısı.PNG

aynı fiyata böyle bi alternatif belki bunu bulmuştum. (ssd patriot değişebilir)

Geri