RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,933
Evet.MSI afterburner diyorsunuz galiba.
Evet.MSI afterburner diyorsunuz galiba.
Bellek hızını arttırabildiğin kadar arttır (+900 öneririim)
Hocam ekran kartında hasar oluşmaz dimi?Bellek hızını arttırabildiğin kadar arttır (+900 öneririim)
Açık kalsın. Bir şey olmaz en fazla restart atmak zorunda kalırsınız. Core clock için ise ince ayar yapmak lazım memory işi hallolsun bi önceHocam ekran kartında hasar oluşmaz dimi?
Ya da bozulma. Korkuyorum ben bu GPU OC işlerinde. Ekran kartı benim olsa eyvallah ama babamın gözü burda brşaz.
Neyse sadece memory clock u 900 veriyom sonra ne yapmalıyım? Bu oc yi yaparken mining programını kapatayım mı?
O zaman 900 memory veriyom. Bu arada mh artmaya başladı. Bi de çocuk değilim ama annem gil işte. Yatmalıyım. Size de teşekkür ediyorum. Gpu clock u yarına yani gündüze bırakalım şimdilik sadece memory yapalım.Açık kalsın. Bir şey olmaz en fazla restart atmak zorunda kalırsınız. Core clock için ise ince ayar yapmak lazım memory işi hallolsun bi önce
900 verin bakalım MH artması lazım.O zaman 900 memory veriyom. Bu arada mh artmaya başladı. Bi de çocuk değilim ama annem gil işte. Yatmalıyım. Size de teşekkür ediyorum. Gpu clock u yarına yani gündüze bırakalım şimdilik sadece memory yapalım.
Şu an bi artış yok. Beklemek mi lazım yoksa hemen olması mı gerekli idi? Güncel : 14.93900 verin bakalım MH artması lazım.
Garip normalde artması lazımŞu an bi artış yok. Beklemek mi lazım yoksa hemen olması mı gerekli idi? Güncel : 14.93
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
900 mhz vermeden önce 14.93 sabit idi.
Verdikten sonra 14.87 e düştü ve devam ediyor.
@RevDeisDou
Bi yerden sonra durup yükselir mi? Ne olur hocam?
Ethermine 0.01 i 14 gün sonra yatırıyor.En çok para ETH' de var ama en erken çekebileceğin pool 0,05 eth' de yatırıyor.
O 0.01 birikene kadar..Ethermine 0.01 i 14 gün sonra yatırıyor.
Alıntıyı görüntüle